Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej pozemku • 979 m² bez realitkyMedlov, Medlov - Medlov, Jihomoravský kraj

Medlov, Medlov - Medlov, Jihomoravský kraj
Cena1 200 000 Kč

Tato nemovitost již od 5 089 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Stavební pozemek o výměře 979 m2 v obci Medlov, Brno - venkov – včetně kompletního projektové dokumentace a vydaného územního souhlasu a stavebního povolení na stavbu rodinného domu 5+kk s dvojgaráží, veškeré inženýrské sítě a komunikace na pozemku. Cena k jednání 1.200.000,- Kč.

Atraktivní, ideálně orientovaný stavební pozemek s výhledem na Moravsko-krumlovské lesy, určený pro výstavbu nového samostatně stojícího rodinného domu v lokalitě U Staré váhy v obci Medlov (Brno - venkov). Obec Medlov je vzdálená 15 km od okraje Brna, doba jízdy automobilem na okraj Brna trvá asi 9 minut, do obce zajíždí autobus (IDS).

Pozemek je v současné době kompletně zasíťován veškerými IS (kanalizace splašková i dešťová, elektřina, voda, plyn), v ceně pozemku je zahrnuta již zhotovená příjezdová komunikace a veřejné osvětlení, pozemek je vytyčen, je provedena skryvka ornice a byl vydán územní souhlas a stavební povolení ke stavbě rodinného domu. Projekt lze na přání investora upravit nebo úplně změnit. Pozemek je situován v rovinatém terénu s možností okamžitého zahájení stavby. K financování pozemku a stavby je možné využít již vyřízenou a poskytnutou výhodnou hypotéku.

V obci je k dispozici základní škola, mateřská školka, obchody, restaurace, kulturní dům, knihovna, služby, bowling.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu189308
VybavenoNevybaveno
Typ budovyCihla
Plocha 979
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.