Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Chaty a chalupy
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej chaty, chalupy 2+kk • 62 m² bez realitkyPodolí I - Podolí I, Jihočeský kraj

Podolí I - Podolí I, Jihočeský krajVybaveno
Cena999 999 Kč

Tato nemovitost již od 4 241 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodám velmi udržovanou dřevěnou patrovou chatu, podsklepenou s garáží.Chata se nachází ve velmi atraktivní lokalitě Orlické přehrady - osada Podolsko, Podolí II - hned u vysokého Podolského mostu. K vodě cca 300m. Ideální na koupání, rybaření, vodní sporty. V přízemí (35m2) obývák, kuchyňka a soc. zařízení (splachovací WC, sprchový kout a umyvadlo), v patře (27m2) ložnice se zabudovanou malou šatnou. Teplá (boiler) i studená (pitná) voda z vlastní studny. Odpad sveden do septiku. El. 220 V. V obývacím pokoji je krb, komín je dvousopouchový. Kromě krbu jsou ještě přidaná kamna, která v chatě zůstanou. Zůstane tam také veškeré vybavení - dřevěný nábytek. Ve zděném suterénu je velká garáž 8,1m x 4,2m + malý sklad.

Na pozemku 500m stojí vzrostlé thůje, při vjezdu do garáže je z obou stran velká udržovaná skalka, u vchodu do chaty nádherný obrovský rhododendron. Pozemek je ve svahu, u lesa....pozemky zde jsou neoplocené.

Chata je z roku 1978. Při převodu bude nutno dokoupit od obce pozemek o rozloze 8 x 20m - cca 300,-Kč/m2. RK NEVOLAT !!!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu189745
Dispozice2+kk
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha62
VybavenoVybaveno
Typ budovyDřevostavba

Vybíráte ?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.