Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej pozemku • 443 m² bez realitkyK Meteoru, Hradec Králové - Svobodné Dvory, Královéhradecký kraj

K Meteoru, Hradec Králové - Svobodné Dvory, Královéhradecký kraj
Cena996 750 Kč

Tato nemovitost již od 4 227 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodej pozemku pro výstavbu RD v části Svobodné Dvory v Hradci Králové v ulici K Meteoru, kde vzniká zcela nová lokalita zvaná „METEOR“. Svobodné Dvory jsou jednou z poklidnějších městských částí Hradce Králové, ale zároveň se nacházejí nedaleko centra, autobusového i vlakového nádraží a obchodních středisek. Dostupnost do centra města je velmi dobře zajištěna městskou hromadnou dopravou. O lokalitu Svobodných Dvorů je v posledních letech stále větší zájem. Jedná se o část Hradce Králové, která nabízí klid a zeleň, možnost bydlení mimo hlavní rušné centrum a předměstí a přitom kousek ke všem službám a potřebám každodenního života. Přímo ve Svobodných Dvorech nalezneme pobočku pošty, mateřskou školu, základní školu, penzion, tři restaurace, dva obchody s potravinami, drogerii i benzinovou pumpu. Nejbližší velké nákupní středisko - Albert, je vzdáleno 5 minut jízdy autem.

K parcele je příjezd po nové asfaltové komunikaci, v dosahu jsou inženýrské sítě. Na parcele jsou vzrostlé tůje, které chrání od silnice.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu190192
VybavenoNevybaveno
Typ budovyCihla
Plocha 443
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.