Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+kk • 93 m² bez realitkyPlzeňská, Praha - Smíchov

Plzeňská, Praha - SmíchovČástečně vybaveno
Cena5 510 000 Kč

Tato nemovitost již od 23 368 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Přímý prodejce nabízí nadstandardní byt 3+kk s lodžií na Praze 5.Tento byt se nachází v 1 patře a jeho rozloha je 93 m2( 77,3 m2, lodžie 11,7m2 +sklep 3,9m2)+parkovací stání. V obytných místnostech a v chodbě je položena laminátová plovoucí podlaha, v koupelně a na WC dlažba.Koupelna je vybavena rohovou vanou,sprchovým koutem a WC s bidetkou.V bytě je samostatné WC s přípravou pro osazení pračky .Na podlaze lodžie je paluba z exotického dřeva.. V bytové jednotce jsou osazena dřevěná izolační eurookna před kterými je na jihozápad příprava pro venkovní žaluzie.

Byt je centrálně vytápěn z plynové kotelny odkud je rozvedena i TUV.

Po vrstevnici je dům 300 metrů vzdálen od ulice Plzeňská .Je postaven ve vilové zástavbě,,starých Stodůlek a jeho umístění nabízí kombinaci luxusního bydlení v klidném prostředí s výbornou dostupností ,jak do centra města, tak k letišti Ruzyně.Novostavba stojí na sadově upraveném oploceném pozemku,na kterém jsou tři venkovní parkovací stání a prostor pro uskladnění popelnic.Pozemek je oplocen a vjezd na něj je zabezpečen dálkově ovládanou bránou,která zajišťuje pohodlný vjezd pro obyvatele domu. V domě je vybudováno 7 bytových jednotek v typech 2KK,3KK a 4KK ,ke kterým přísluší krytá parkovací stání pod objektem v 1.NP. V tomto podlaží je umístěn prostor pro skladování kočárků a krytá parkovací stání.V 1.PP domu se nachází sklepy, úklidový prostor pro správce domu,technická místnost a místnost sloužící jako sklad zahradního nábytku,kol apod..

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu190400
Dispozice3+kk
Podlaží1
Typ budovyCihla
Užitná plocha93
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.