Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 4+1 • 120 m² bez realitkyHusí plácek, Chyše - Chyše, Karlovarský kraj

Husí plácek, Chyše - Chyše, Karlovarský krajČástečně vybaveno
Cena699 000 Kč

Tato nemovitost již od 2 964 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodám chalupu k rekreaci i trvalému bydlení v obci Chyše u Karlových Varů. Vzdálenost od prahy 98 km. 6 km od hlavní silnice na Karlovy Vary. V domě je zavedena obecní voda. Septik vlastní. Topení lokální na tuhá paliva. Obyvatelné ihned. K domu patří velká okrasná udržovaná zahrada se vzrostlými stromy. Velikost 800m2. Na dvorku je garáš a kůlna pro uskladnění nářadí. Nádherné klidné místo 200 m od centra obce a zámku pánů z Lažan kteří zde vaří vlastní výborné pivo.

Buy a cottage for recreation or permanent housing in the village Chyše near Karlovy Vary. Distance from Prague 98 km. 6 km from the main road to Karlovy Vary. The house has introduced municipal water. Septic own. Local heating with solid fuels. Habitable immediately. The house includes a large ornamental maintained garden with mature trees. Size 800m2. The backyard is garáš and shed for storing tools. Beautiful quiet place 200 m from the center of the village and the castle of the lords of Lažany who are excellent cooks his own beer.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu190643
Dispozice4+1
Podlaží2
Typ budovyCihla
Užitná plocha120
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.