Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 81 m² bez realitkyNa křivce, Praha - Michle

Na křivce, Praha - MichleČástečně vybaveno
Měsíční nájemné13 500 Kč

+ Poplatky za služby1 Kč


Přímý majitel, neplatíte provizi RK. Krásný byt po kompletní rekonstrukci na Bohdalci s vyhlídkou na panorama - jih Prahy, 3+kk, 81 m2 + lodžie 4,5 m2 a sklep 5m2, klidná čtvrť, dvě ložnice s okny do zahrady, obývací pokoj a kuchyně na jih, plovoucí podlahy, italské obklady, oddělená koupelna a wc, hala s dřeveným obložením, oddělený vchod do obou ložnic, obloukové průchody do hlavních místností, komora tvořena policemi z tvrzených skel, mramorové parapety a horizontální žaluzie na všechna okna. Součástí vybavení-bezpečnostní dveře Next, lednička, kombinovaný plynový sporák s myčkou, kuchyňská linka, vestavěné skříně, osvětlení, vybavení koupelny, pračka. Bez výtahu, v domě s kočárkárnou. Parkování před domem. Poplatky dle vlastní spotřeby.

Lokalita: Praha 10, ulice Na Křivce, 2.patro (trojposchoďový dům, cihla) Kontakt: Dubayová, tel.: +420 774 60 30 60, e-mail: anna.dubay@seznam.cz RK NEVOLAT - pouze přímé klienty.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu190740
Dispozice3+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha81
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Terasa

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.