Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 60 m² bez realitkyVe Slatinách, Praha - Záběhlice

Ve Slatinách, Praha - Záběhlice
Měsíční nájemné10 500 Kč


 Pronájem krásného bytu 2+kk v novostavbě na Praze 10 v Záběhlicích - ulice Ve Slatinách 3243/1. Byt je situovaný v moderní výstavbě. Poblíž všechna občanská vybavenost (supermarkety, pošta, banka, nákupní centrum). Byt má plně zaízenou moderní kuchyňskou linku. Byt může být zařízený i nezařízený, záleží ovšem na dohodě. Prosím kontaktujte mě 608 802 802 či na e-mailové adrese tosenerika@atlas.cz.

 We rent a nice new flat 2+kk situated in Prague 10 - Záběhlice, street Ve Slatinách 3243/1. The flat is located in a new modern building. There is a possibility of markets, post, bank, and shopping centre close to the flat. It has fully equipped modern kitchen unit. It can be equipped with other furniture or not it depends on understanding. Please contact us on the phone number +420 608 802 802 or e-mail adress tosenerika@atlas.cz

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu19116
Dispozice2+kk
Typ budovyOstatní
Plocha60
VlastnictvíOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.