Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 56 m² bez realitkyChaloupeckého náměstí, Brno - Ponava, Jihomoravský kraj

Rezervováno
Chaloupeckého náměstí, Brno - Ponava, Jihomoravský krajMHD 3 minuty pěšky • Vybaveno • Výtah • Sklep 4 m²
Měsíční nájemné16 900 Kč

+ Poplatky za služby800 Kč
+ Poplatky za energie3 000 Kč
+ Vratná kauce25 000 Kč


Nabízím k dlouhodobému pronájmu hezký plně vybavený byt 2+kk o ploše 56m2 , který se nachází v 2.NP a je orientován do klidného dvorního traktu se zelení a venkovním posezením.

Byt i dům jsou po kompletní rekonstrukci (výtah, zateplení, plastová okna atd.) v žádané lokalitě na Chaloupeckého náměstí (Královo Pole-Ponava). Klidná a bezpečná část města s výbornou dostupností do centra. V bezprostřední blízkosti se nachází obchody (Albert, Lidl, atd.), lékarna, pošta, zastávky MHD, restaurace, klub Fléda, knihovna, a další občanská vybavenost. Parkování před domem (modrá zóna), kde je také malý parčík. Park Lužánky je pouze 10 min chůze.

Byt má vstupní bezpečnostní dveře a je plně vybaven nábytkem. Všechen nábytek na fotkách je součástí pronájmu. Kuchyně je vybavena novou pračkou se sušičkou AEG, lednicí, mikrovlnou troubou, plynovým sporákem s elektrickou troubou. V obývacím pokoji je nábytek z masivu (konferenční stolky, tv stolek, psací stůl), 3 policové díly, rozkládací pohovka, kožená kancelářská židle, a křeslo. (TV není součástí pronájmu.) Možnost vyžívat zděnou sklepní kóji.

Byt vhodný pouze pro 1-2 osoby, nekuřáky.

Zálohy zahrnují všechny dodávky služeb včetně internetu (voda, elektřina, plyn, topení, služby v domě, poplatek za komunální odpad, kabelový internet Vodafone 300 Mbps). Pro 2 osoby.

Byt bude volný od 1.8.2023. Prohlídka možná po dohodě.

Bez provize RK.

I offer a fully furnished quiet and beautiful apartment (2+kk, 56sq m) for long-term rent on the 2nd floor, facing a green courtyard with outdoor furniture.

The apartment and the building are after complete reconstruction (elevator, insulation, windows, etc.). In the very demanded area on Chaloupeckého square (Ponava). Quiet and safe location with great public transport connections to the centrum. In very close proximity, there are supermarkets, shops, a post office, a pharmacy, public transport stops, parks, restaurants, a library, and all other services. Parking in front of the house (blue zone). There is a small park. Lužánky Park is very close, only 10 min walk.

The apartment is equipped with a security front door and includes all the furniture as seen in the pictures. The kitchen is equipped with a fridge, a new washing machine+dryer combo AEG, a microwave, gas stove with an electric oven. The living room has hardwood and designer furniture like coffee tables, a tv table, a writing table, an unfolding sofa bed, a leather chair, etc. (TV not included). The apartment includes a small cellar.

The apartment is best suited for 1-2 persons, non-smokers.

Monthly deposits include all utilities and services including internet (water, heating, electricity, gas, house services, garbage, cable internet Vodafone 300 Mbps). For 2 persons.

The apartment will be available from 1.8.2023. A tour can be arranged upon request.

No agency fee.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu191679
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 8. 2023
Podlaží2
Typ budovyCihla
RekonstrukceKompletní
Užitná plocha56
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
VytápěníVzdálené

Co tato nemovitost nabízí?

Sklep 4 m²
MHD 3 minuty pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDŠumavská
🚶 255 m (3 min)
PoštaBrno 6
🚶 329 m (4 min)
ObchodHaná bezobalová prodejna
🚶 199 m (2 min)
BankaČeská spořitelna
🚶 610 m (7 min)
RestauraceRybenka
🚶 187 m (2 min)
LékárnaMojeLékárna
🚶 227 m (3 min)
ŠkolaSportovní gymnázium Ludvíka Daňka a ZŠ
🚶 123 m (1 min)
Mateřská školaMŠ Brno, Chodská
🚶 446 m (5 min)
Sportovištěsportovní hala
🚶 136 m (2 min)
Hřiště
🚶 81 m (1 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.