Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 4+kk • 80 m² bez realitkyHlavní, Šakvice - Šakvice, Jihomoravský kraj

Hlavní, Šakvice - Šakvice, Jihomoravský kraj
Cena2 400 000 Kč

Tato nemovitost již od 10 178 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodej nízkoenergetické novostavby RD 4+kk, zastavěná plocha 70 m2 + samostatný objekt (pracovna) 10 m2 + sklep 10 m2 + zahrada o ploše 750 m2 (cca 320 m2 zaploceno). Na zahradě se nachází vlastní studna + pergola. Výstavba byla zahájena 05/2011. Pozemek je rovinný s jižně orientovanou zahradou.

V domě jsou dokončeny veškeré instalace, druhé patro domu je dokončeno, chybí pouze zařízení koupelny. Přípojky k RD jsou hotové. Fasáda domu včetně veškerého zateplení je hotová. Příprava pro krbová kamna – komín Heluz.

Dům je se sedlovou střechou, šestikomorová okna Rehau Geneo (včetně vnitřních parapetů a žaluzií) + trojskla, střešní okna Velux GGU + předokenní rolety. Jedná se o kombinaci dřevostavby a zděného domu. Dřevostavba v difuzně otevřené konstrukci diffuwall (viz. http://www.insowool.cz/cz/drevostavby/diffuwall-vice) Skladba konstrukce byla realizována firmou Vittore na konstrukci je kompletní záruka. Předpokládané náklady na provoz domu za předpokladu vytápění plynovým kotlem je cca 10 tis / rok.

Střešní taška Bramac Max. V 1.NP je nachystáno na pokládku tepelné izolace a vylití podlah (materiál tep. izolace je již zakoupen). Spodní patro je kompletně nachystáno na SDK jsou osazeny veškeré rošty, cca ½ SDK desek na zaklopení 1.NP je již zakoupena.

Dispozice - z prostorného zádveří v 1.np je přístupný obývací pokoj s kuchyňským koutem (35,5 m2), dále je zde koupelna (8,5 m2) a technická místnost + sklad (5,5 m2). V 1.NP je dále zahradní domek o ploše (7,3 m2) kompletně podsklepený, který má navazovat na dům zastřešenou terasou. Ve 2.np se nachází klidová část domu, a to pokoj (14 m2), pokoj (14 m2), pokoj (12,5 m2) a koupelna (8,5 m2). Prostor ve 2.NP je cca z ½ poloviny otevřen do krovu.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu192013
Dispozice4+kk
Podlaží2
Typ budovyNízkoenergetická
Užitná plocha80
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.