Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 55 m² bez realitkyPoupětova, Praha - Holešovice

Poupětova, Praha - HolešoviceVybaveno
Měsíční nájemné13 000 Kč

+ Poplatky za služby3 200 Kč


Krasny moderne zarizeny novy byt v novostavbe, 55m2+balkon+garazove stani dole v dome s ostrahou. Byt je komplekt vybaveny. Nepruchozi pokoje, kuchyn zvlast. Kuchyn vybavena lednici, mikrovlnkou, el.sporak s troubou, konvice, nadobi atd. Loznice s vystavenou skryni, postel 170x200 s ulozenym prostorem. Obyvak s TV, SATELIT, rychly UPC Internet vhodny i pro hrani on-line her, 2x gauc, oboje jsou rozkladaci, vhodne pro pripadnou navstevu. WC a koupelna zvlast. Koupelna je vybavena LG moderni prackou. V cene je garazove stani s ostrahou. Bezbarierovy pristup v dome. Klidna lokalita, klidni sousede. Tram - 100m, metro Nadrazi Holesovice - 1 stanice tramvaje nebo 7min pesky. V blizkosti jsou 2x super market Billa a Albert, take spoustu vecerek, restaurace, detske hriste 100m, take ticha mala zahradka ve vnitrobloku. Volny od 15.6. RK volat jen v pripadne realnich zajemcu na prohlidku!

New modern apartment 2+1+balcony+garage, 55m2 in new building, fully furnished. kitchen with fridge, microwave, dishes, cooker etc. Bed with real bed 170x200, huge case, quiet street. suits to North-East. Living room with TV, satelite, high speed UPC Internet access, balcony, 2 take-down sofas, which could be use as sleeping for visitors. Living room suits to West-South, very nice relax on afternoon on balcony. Bathroom with real bath and wash machine. WC and bathroom are separate. Garage inside building with security! Tram is just 100m far away, metro Nadrazi Holesovice just 1 tram stop or 7min walk. A small kid's playground in 100m, huge park Stromovka is just 2 tram stops. Very nice location near center of Prague! Available from 15.6.2012

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu192107
Dispozice2+1
Podlaží4
Typ budovyCihla
Plocha55
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.