Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 1+1 • 50 m² bez realitkyŠpitálka, Brno - Trnitá, Jihomoravský kraj

Špitálka, Brno - Trnitá, Jihomoravský krajVybaveno
Měsíční nájemné10 000 Kč


Dlouhodobě pronajmu prostorný, plně zařízený 1 plus 1 s balkonem, 48m, v centru města, na rohu ulice Špitálka a Křenová (Hl. nádraží 3 minuty chůze). Dům je cihlový, po revitalizaci. Byt čerstvě vymalován, nové pákové baterie, koupelna s vanou. Byt je kompletně zařízen - linka s nádobím, plynový sporák, pračka, lednice, mrazák, rychlovarná konev, mikrovlnná trouba, žehlička, vysavač, televize, set top box, internet. Parkování před domem. Volný ihned nebo dle domluvy. Ideální pro mladý pár. Cena včetně inkasa a internetu 10000.- měsíčně. Vyžaduji depozit ve výši jednoho nájmu. Bez realitky. Byt patří přímému majiteli. V případě zájmu prosím volejte 773909583 Díky Ondřej

One bedroom flat available for rent. Fully furnished, balcony, Brno city centre. Ideal for a young couple. 10 000 CZK per month, bills and internet INCLUDED. Available immediatelly. If you are interested please call 773909583 Thanks Ondrej.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu192633
Dispozice1+1
Podlaží2
Typ budovyCihla
Užitná plocha50
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.