Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 2+1 • 82 m² bez realitkyLaurinova, Mladá Boleslav - Mladá Boleslav, Středočeský kraj

Laurinova, Mladá Boleslav - Mladá Boleslav, Středočeský krajVybaveno
Měsíční nájemné11 500 Kč

+ Poplatky za služby2 750 Kč


Zrekonstruovaný a kompletně vybavený byt 2+1 (83m) se samostatnou zahrádkou v centru města (Laurinova ul.),

který se nachází v posledním podlaží 3 patrové cihlové budovy, bez výtahu. Velmi tiché prostředí, ložnice i obyvák směrovaný do vnitrobloku se zahradou, kterou je možné využívat.

Byt je kompletně vybaven nábytkem a spotřebiči. Kuchyň je kromě lednice, sporáku a el. trouby vybavena i myčkou. Koupelnu tvoří pračka, umyvadlo a vana, která je rozšířená a umožňuje tak i pohodlné sprchování. Obývák je vybaven sedací koženou soupravou stolky a TV. Ložnice pak nabízí úložné prostory a postel 180 x 200cm. Topení a teplá voda jsou zajištěny etážově – plynový turbo kotel včetně řídící jednotky a radiátorů. Dům je zateplen a má nová okna. Možnost aktivace internetu. Při podpisu smlouvy se kromě nájmného za první měsíc platí i kauce 15000,-Kc (bez možnosti splátek!). V bytě se nesmí kouřit, je v nabídce pro 1 až 3 osoby (maximálně však - 2 dospělí a 1 dítě), bez kočky a psa (vyjímečně po dohodě jen malý pes). Pouze dlouhodobý záměr. V případě zájmu pište na dan@lineart.cz, ihned se vam ozvu.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu193019
Dispozice2+1
Podlaží3
Typ budovyCihla
Užitná plocha82
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.