Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu Garsoniéra • 35 m² bez realitkyU Hostavického potoka, Praha - Hostavice

U Hostavického potoka, Praha - HostaviceČástečně vybaveno
Měsíční nájemné2 000 Kč


Jsem k dispozici v době od 20.6. do 3.8., než si mě převezmou mí noví obyvatelé. Přijeď, třeba jen na týden, a můžeš u mě bydlet.

Samozřejmě, budu rád, když si mě někdo vezme na celou tu dobu. Cena za týden 2.000Kč (přepočítáno 285Kč na noc), za měsíc 6.500Kč, za celou dobu (6týdnů) 8.500Kč.

Jsem skoro nový, slunečný, s balkónem, plně vybaven pro přenocování, uvaření, vychlazení vína, relaxování ve vaně, vyprání.

Jsem v Jahodnici (U Dolních Počernic), ulice U Hostavického potoka. Za mnou začíná bruslařská stezka. 5min autem na metro Rajská zahrada, autobusem 20min na Palmovka, Rajská zahrada nebo Depo Hostivař. Do centra 40min MHD. InterSpaar 3min chůze.

Tak se těším!

I´m available from 20th of July, till August, the 3th, since my new tenants are taking me over. Come, for one week, or for the longer period.

Sure, I will prefer someone who stays with me for the whole time. Price for one week - 2.000CZK, one month 6.500 CZK, the whole time (6weeks) 8.500CZK.

I´m almost new, sunny, with balcony, fully equipped for sleeping over, cooking, refrigerating your wine, relaxing in the bathtube, washing your laundry.

I´m in Jahodnice (close Dolní Počernice), street U Hostavického pokota. There is a path for roller-bladers 500m from me. InterSpaar 3min walking. 40min to the center by public transport.

I´m looking forward to you!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu193099
DispoziceGarsoniéra
Podlaží1
Typ budovyCihla
Plocha35
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.