Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 7+1 • 210 m² bez realitkyKarlštejn - Budňany, Středočeský kraj

Karlštejn - Budňany, Středočeský krajVybaveno
Cena7 800 000 Kč

Tato nemovitost již od 33 079 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodej - ojedinělá nemovitost 7 + 1 na pozemku o výměře 10.000 m2, podlahová plocha 210 m2. Nemovitost se nachází uprostřed lesů v národní přírodní rezervaci nedaleko Karlštejna, nabízí naprosté soukromí, neboť nejbližší zástavba je vzdálena cca 1 km. Pozemek je jižní svah a součástí pozemku je i les.

Dům je zasazen do terénu, situován na jih, má tři podlaží, každé podlaží se zvláštním vchodem. Přízemí tvoří zádveří, technická místnost a kuchyň. V prvním patře se nacházejí 3 pokoje a chodba, komora, koupelna a WC. Druhé patro tvoří tři pokoje, chodba, koupelna, a jeden pokoj se zvláštním vchodem. V každém patře je balkon a venkovní terasa.

Dům prošel kompletní rekonstrukcí, zateplení, nová střešní krytina, nový hromosvod, komíny, rozvody vody (plast), elektřiny, topení (měď), telefonu a internetu po celém domě, nové odpady (svedené do jímky), vnitřní omítky, obklady, podlahy, ve druhé poschodí nová koupelna a WC. K domu byla dovedena nová přípojka elektrické energie (světelný i motorový proud) spolu s telefonní linkou nákladem cca 1 mil. Kč. Vytápění na kombinovaný kotel (hnědé uhlí, dřevo). Voda je čerpána z vlastní studny hluboké 72 m. Studna je osazena novým čerpadlem.

Na pozemku se nachází další drobné stavby: kryté garážové stání, dílna, sklad uhlí, bývalý včelín a bývalý ovčín. Příjezdová cesta cca 800 m po polní a lesní zpevněné komunikaci.

Výborné spojení do Prahy (dálnice, centrum Prahy 25 km, Zličín 15 minut). Nejbližší obec s veškerou občanskou vybaveností 3 km, výborné spojení příměstskou vlakovou dopravou.

Nemovitost svými pozoruhodnými dispozicemi (dům částečně zapuštěný do skály) nabízí nevšední bydlení v naprostém soukromí, krásné přírodě, blízko Prahy.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu194339
Dispozice7+1
Podlaží3
Typ budovyOstatní
Užitná plocha210
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Terasa

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.