Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 3+1 • 74 m² bez realitkyJosefa Kotase, Ostrava - Hrabůvka, Moravskoslezský kraj

Josefa Kotase, Ostrava - Hrabůvka, Moravskoslezský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné6 500 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč


Dům se nachází v příjemné čtvrti Hrabůvka s dostatkem zeleně, je velmi klidný, obývaný stálými převážně staršími nájemníky, v noci se zamyká a společné prostory přízemí jsou sledovány kamerovým systémem. Za domem je veliký dvůr s bohatou zelení a několika hřišti.

Občanská vybavenost v okolí je výborná. Zastávka MHD je 1 minutu od domu, do 10 minut chůze je mateřská a základní škola, gymnázium, poliklinika, supermarket a další služby. Přímo vedle vchodu do domu je malá prodejna potravin. Kolem domu se nachází dostatek parkovacích míst, s parkováním není problém ani v nočních hodinách.

V bytě se nachází plně vybavená kuchyň, koupelna, pračka. Pokoje jsou nyní (oproti fotografiím) nezařízené, krom jednoho nového velkého pracovního stolu. Kromě standardních dispozic se v bytě nachází větší komora s pracovním stolem.

K dispozici je zavedený vysokorychlostní internet, televize je v domě připojená společnou anténou. K bytu náleží také uzamykatelný prostor ve společném sklepě. Sousedé na patře jsou velmi dlouholetí a velmi milí nájemníci.

K dispozici od října 2014.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu194473
Dispozice3+1
Podlaží4
Typ budovyPanel
Užitná plocha74
VybavenoČástečně
VlastnictvíDružstevní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.