Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 60 m² bez realitkyV Zálomu, Praha - Nusle

V Zálomu, Praha - Nusle
Měsíční nájemné13 000 Kč


 Nabízíme k pronájmu byt po kompletní rekonstrukci (rozvody, podlahy, plastová okna, koupelna, kuch. linka) v menším cihlovém domě. Byt je částečně zařízen (spotřebiče, základní nábytek - IKEA) a nachází se v klidné ulici v blízkosti parku Jezerka. Dostupná veškerá obč. vybavenost - škola, školka, nákupní cenrum, divadlo, metro C - Pankrác, tram. č. 18, atd.). Byt není určen pro kuřáky a pro majitele domácích mazlíčků. Cena za pronájem 13.000Kč + poplatky 3.000Kč

K nastěhování: 1/5/2009

 I would like to offer spacious apartment for rent. in a small brick building. Flat has been completely reconstructed (floors, windows, bathroom, kitchen, etc.) Flat is located in a quiet street nearby Jezerka park. School, kindergarden, shopping centre, metro C - Pankrác, tram. 18. Flat is not recommended for smokers and for pets. Rent 13.000Czk/month + 3.000Czk energy.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu19538
Dispozice2+kk
VlastnictvíOstatní
Plocha60
Podlaží1
Typ budovyOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.