Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+1 • 74 m² bez realitkySadová, Adamov - Adamov, Jihomoravský kraj

Sadová, Adamov - Adamov, Jihomoravský kraj
Měsíční nájemné5 600 Kč

+ Poplatky za služby2 900 Kč


Pronajmu byt 3+1 v zatepleném a revitalizovaném domě v Adamově za dobrou cenu. Výše nájmu 5600 Kč + poplatky 2900 + elektřina a plyn (dle spotřeby). Byt je zařízený pouze kuchyňskou linkou. Kousek od bytu je mateřská i základní škola. Na nádraží jste za cca 13 minut, do centra Brna jede vlak 20 minut, a to 2x až 4x za hodinu. Parkování možné přímo u domu. Podlahová plocha celkem: 74,4 m2. Prohlídka možná po domluvě takřka každý den. K nastěhování ihned.

VZKAZ PRO REALITNÍ MAKLÉŘE:

Volejte mi v případě, že máte na tuto nabídku konkrétního zájemce. V takovém případě vám umožním prohlídku za účasti vašeho klienta a nebude problém pronajmout byt přes vás. Prohlídky kvůli fingovaným snahám získat byt do vaší nabídky budou jen vaší ztrátou času.

Pokud mi budete volat, aniž byste splňovali výše uvedené podmínky, uvedu vaše telefonní číslo do internetových databízí jako obtěžující. Děkuji za pochopení.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu196385
Dispozice3+1
Podlaží9
Typ budovyPanel
Užitná plocha74
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.