Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+kk • 107 m² bez realitkyHusinecká, Praha - Žižkov

Husinecká, Praha - Žižkov
Cena7 200 000 Kč

Tato nemovitost již od 30 535 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Luxusní byt 3+kk o rozloze 107m2 ve 3. patře cihlového domu s vlastním parkovacím místem a výtahem v domě. Byt prošel celkovou rekonstrukcí včetně nové kuchyňské linky, koupelen, elektrických rozvodů, instalatérských prací, zdí, stropů, restaurovaných oken a dveří. Kuchyňská linka obsahuje vestavěné spotřebiče značky Siemens včetně myčky, horkovzdušné trouby, mikrovlnné trouby, ledničky s mrazničkou a sklokeramické desky. Byt má dvě ložnice, dvě koupelny a samostatnou toaletu s přípravou na pračku. V hlavní koupelně je velký sprchový kout a vana, dvojité umyvadlo se skříňkou a toaleta, ve druhé koupelně je sprchový kout a stylové umyvadlo se skříňkou. Balkón orientovaný do dvora nabízí výhledy na Vrch Vítkov. Nové elektrické rozvody zajišťují dostatek vypínačů a zásuvek na každém místě bytu včetně televizních a datových kabelů v každé místnosti. Byt je situován v tiché ulici 50 metrů od zastávky tramvaje, 5 minut jízdy do centra.

107m2 Luxury apartment 3+kk on the 3rd floor of a brick building with private parking and elevator. The apartment has just had a complete renovation, new kitchen, bathrooms, electrical and plumbing throughout as well as a complete restoration of the windows, walls, ceilings and doors. The kitchen features stone bench tops and quality Siemens appliances throughout. There are two bathrooms and a separate toilet / laundry area. The main bathroom has an extra large double shower and bath, double sink and toilet. The ensuite features a large shower and stylish vanity unit. There is also a balcony with views. The new electrical wiring throughout the apartment provides power sockets and light switches in any possibly desired location and includes TV and Data cabling to all areas of the apartment. The apartment is located in a quiet street and is just 50m to the tram stop which provides easy access to the city within 5minutes.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu196577
Dispozice3+kk
Podlaží3
Typ budovyCihla
Užitná plocha107
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.