Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 76 m² bez realitkyPoupětova, Praha - Holešovice

Poupětova, Praha - HolešoviceVybaveno
Měsíční nájemné11 000 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč


2+1, balkon, 76 m2, P.7 – Holešovice. Byt se nachází ve 2. patře s výtahem. Jedná se o světlý a prostorný byt se dvěma neprůchozími pokoji ( 18 m2, 17 m2). Byt je zařízen základním nábytkem (lůžka, skříně, stoly, židle) a spotřebiči ( lednice, pračka, sporák s troubou). Lodžie je přístupná z prostorné kuchyně ( 14,5 m2) a je orientována na východ. Pokoje mají orientaci východ a jih. Díky velké předsíni a hale je v bytě mnoho úložných prostorů a místo například na kola. Na podlahách jsou koberce a PVC. Koupelna a WC je oddělené. Výhodou je nezávislé topení . Sami si rozhodujete o tom, kdy topit a kdy ne. Zajištuje jej plynový kotel - levný provoz. Z kuchyně a jednoho pokoje je pěkný výhled do okolí, druhý pokoj je orientován do ulice. Byt má velice dobrou dopravní dostupnost. Metro ( Nádraží Holešovice) je jednu zastávku tramvají. V okolí jsou výborné nákupní podmínky, škola, školka, lékař. Neplatíte provizi – přímý majitel. Byt je v původním, ale udržovaném stavu. sasa.byt@seznam.cz, tel. 728 796 088

2 +1, balcony, 76 m2, P.7 - Holesovice. The apartment is located on the 2nd floor. It is a bright and spacious apartment with two neprůchozími room (18 m2, 17 m2). The apartment is furnished with basic furniture (beds, cabinets, tables, chairs) and appliances (refrigerator, washing machine, cooker with oven). Loggia is accessible from the spacious kitchen (14.5 m2) and is oriented to the east. The rooms have east and south orientation. The large hall and the hall is in a flat storage space and many place such as a wheel. The floors are carpet and PVC. Bathroom and toilet are separate. The advantage of the heater. You can decide about the heat and when not. It ensures gas boiler - a cheap operation. From the kitchen and one room has a nice view of the surroundings, the second room is oriented to the street. The apartment has very good transport accessibility. Metro (Holesovice Station) is one stop by tram. There are excellent buying conditions, school, school, doctor. You do not pay commission - direct owner. The apartment is in the original, but the state of maintenance.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu196708
Dispozice2+1
Podlaží3
Typ budovyCihla
Plocha76
VybavenoVybaveno
VlastnictvíDružstevní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.