Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 4+kk • 16 m² bez realitkyKoniklecová, Brno - Nový Lískovec, Jihomoravský kraj

Určeno ke spolubydlení
Koniklecová, Brno - Nový Lískovec, Jihomoravský krajVybaveno
Měsíční nájemné3 100 Kč

+ Poplatky za služby3 100 Kč


2 miesta v byte pri Kampuse

Ponúkam 2 voľné miesta na byte v jednej samostatnej neprechodnej izbe, 16 m2. 3100Kč/osoba/mesiac - bez dalšich poplatkov, v cene je zahrnuté všetko. Zmluva platná od 1.8.2012 s nasťahovaním od tohto termínu. Byt je obývaný len medikmi, je štvorizbový s balkónom a samostatnou kuchyňou. Dokopy na byte bude maximálne 5 ľudí.

Fantastická lokalita: 3min MHD/ 10min pešo do kampusu. Nový Lískovec, Koniklecová 13, minútu pešo k zastávke Oblá (26,29,50,90,95).

V izbe sú dve postele, skrinky, ale bez stolov a stoličiek. Byt za tú cenu stojí, má murované jadro s veľkou kúpeľňou a samostatným WC, plne vybavenú kuchyňu, vstavané zrkadlové skrine na chodbe s množstvom úložného priestoru,dlažbu a plávajúcu podlahu, WiFi, perfektný výhľad z balkóna a ďalšie maličkosti, ktoré záujemcom rád ukážem. Príďte na návštevu kedykoľvek, ja som na byte nonstop, stačí si dohodnúť termín.

POZOR! Hľadám vážnych záujemcov, nie typy, ktoré žijú v sne, že zoženú bývanie pri kampuse v štvorizbovom byte za cenu nižšiu než internát. Uvítam dospelých študentov, ktorí vedia, čo je to samostatnosť a ocenia istotu ubytovania na obdobie najbližšieho roka s výhodami, ktoré internát nikdy neprinesie. Ponuka platí do 30.6.2012. Kto chce múdro riešiť ubytovanie na další akademický rok a nie hlúpo na poslednú chvíľu, kontaktujte ma.

Kontakt: 395049@mail.muni.cz

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu196996
Dispozice4+kk
Podlaží5
Typ budovyPanel
Užitná plocha16
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.