Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 2+kk • 45 m² bez realitkyZahradní, Lysá nad Labem - Lysá nad Labem, Středočeský kraj

Zahradní, Lysá nad Labem - Lysá nad Labem, Středočeský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné6 000 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč


Pronajmu krásný, prosvětlený, nově zrekonstruovaný byt se zahradou. Byt se nachází ve vyvýšeném přízemí cihlového domu v centru Lysé nad Labem. Zahrada s bazénem a altánem je k užívání společně s dalšími 7 byty v bytovém domě. Dispozice bytu: chodba, obývák + kuchyňský kout, ložnice + šatna, koupelna a WC s podlahovým vytápěním. K bytu dále patří sklep 8 m2. Dům se nachází v centru Lysé nad Labem - 1 minutou chůze k lékařské pohotovosti, restauraci, samoobsluze, centru města. Vlakové/autobusové nádraží 5 minut. Poskytnuté vybavení bytu zahrnuje pračku a kuchyňskou linku se 6 spotřebiči. V případě zájmu můžu dále poskytnout šatní skříně, jídelní stůl, 4 židle, konferenční stolek, TV stůl, internet LAN/WiFi. Klidný dům, příjemní sousedé. Vhodné jako firemní reprezentativní byt. K nastěhování do 1 týdne od závazného potvrzení zájmu. Ideální pro pár s max jedním malým děckem, nekuřáci bez zvířat. Nájem 6-8 tisíc Kč měsíčně dle rychlosti jednání a délce pronájmu. V případě zájmu volejte 604911945.

Beautiful, bright, newly renovated apartment located on the first floor brick house. Furnished and after reconstruction. Located in the center of Lysá nad Labem. Big back garden belongs to the apartment includes swimming pool and summer-house is shared with next 7 other apartments. Layout: living room with kitchen, bedroom with change room, bathroom with toilet and shower bath, big buttery. Apartment house is located 5 minutes from the bus/train station, 1 minute to the medical emergency, market store, restaurant, city center. Apartment is provided with washing-machine, wardrobe, kitchen, dining table, conference table, TV table, 4 chairs, bathroom, shoe rack, internet LAN/WiFi. Quiet place, nice neighbourhoods. Suitable as corporate representative apartment. Ready to move in 1 week

Call 604911945

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu197516
Dispozice2+kk
Podlaží1
Typ budovyCihla
Užitná plocha45
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.