Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+1 • 72 m² bez realitkyJerevanská, Praha - Vršovice

Určeno ke spolubydlení
Jerevanská, Praha - VršoviceVybaveno
Měsíční nájemné5 000 Kč


Pronajmu neprůchozí pokoj na Slavii ve Vršovicích. Velikost 16 m2, vybavený, s výhledem do zeleně ve dvoře. Měsíční nájem 5000 Kč zahrnuje poplatky a wifi. Skvělá dopravní dostupnost do centra: tram, bus, metro, vše do 20 minut. Poblíž veškeré obchody (také nonstop Tesco) a skvělé farmářské tržiště. Nyní zde bydlíme dvě vysokoškolačky a hledáme ke spolubydlení třetí mladou slečnu.

I have a room for rent in Prague 10 - Vrsovice, near the trm and bus stop Slavia. It is spacious, 16 m2 and furnished (bed, night table, desk, shelves, big wardrobe). The view is to the greenery. Great accessibility to the city center (20 minutes by tram, bus or subway). Many shops (non stop Tesco too) and a great farmer´s market nearby. The rent includes all charges and wifi. We live there 2 young university students now and are looking for another female flatmate to share the flat with us. We are Czech and speak english and french fluently.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu197585
Dispozice3+1
Podlaží1
Typ budovyCihla
Plocha72
VybavenoVybaveno
VlastnictvíDružstevní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.