Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 3+kk • 213 m² bez realitkyHorní Dvořiště - Horní Dvořiště, Jihočeský kraj

Horní Dvořiště - Horní Dvořiště, Jihočeský krajČástečně vybaveno
Cena4 100 000 Kč

Tato nemovitost již od 17 388 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nemovitost se nachází v klidné části obce Horní Dvořiště, která se nachází na okraji chráněné oblasti Vyšebrodsko s výhledem na panorama vrcholu Sternstein a Šumavy . Přes Horní Dvořiště vede silniční i železniční přechod do Rakouska. V blízkosti jsou ještě dva silniční přechody do Rakouska ( Dolní Dvořiště 7km a Studánky 7km).

Vzdálenosti do okolí : Česká Republika: hrad Rožmberk 8km, Vyšší Brod 10km(klášter), Lipno 20 km (přehrada), Český Krumlov 36km, České Budějovice 42km. Rakousko: Sternstein (vrchol) 14km, Bad Leonfelden 18km, Freistadt 15km, Linz 42km.

Možnosti využití: turistika – vede zde cyklostezka Nová Pec - Nové Hrady s možností odbočení v Horním Dvořišti na cyklotrasy v Rakousku. Lipno a Lipenská přehrada s možností koupání a vodních sportů, v zimě sjezdové a běžkařské tratě, upravená dráha pro bruslaře po jezeře, cyklostezky, bazén. Kramolín – sjezdové lyžování. Sternstein (Rakousko)- sjezdové a běžkařské lyžování.

Popis nemovitosti : Jedná se o přízemní dům 3+kk s možností půdní vestavby. Dům prošel před 2 lety kompletní rekonstrukcí, mimo jiné plastová okna se žaluziemi, rozvody elektro v mědi, rozvody topení v plastu. V domě je 220/380, pevná telefonní linka s internetem a WiFI. Dům má vlastní studnu a vrt, dále vlastní septik.

Zastavěná plocha a nádvoří je 213m2, zahrada o výměře 1 415m2, ostatní pozemek o výměře 14 533m2. Veškeré pozemky jsou kompletně oploceny, jsou velmi vhodné k chovu hospodářských zvířat (koně, ovce, kozy apod.) Na pozemku je vybudovaný rybník o výměře 550m2.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu198126
Dispozice3+kk
Podlaží1
Typ budovyCihla
Užitná plocha213
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.