Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+1 • 38 m² bez realitkyDěkanská vinice I, Praha - Nusle

Děkanská vinice I, Praha - NusleČástečně vybaveno
Měsíční nájemné7 800 Kč

+ Poplatky za služby2 636 Kč


Byt je zrekonstruovaný, před měsícem dodělali zateplení baráku a novou omítku, dispozice bytu 1+1 o výměře 37,5 m čtverečních + balkon.Pokoj navíc obsahuje patro na spaní, takže je tam opravdu dost prostoru, ikdyž se to podle výměry nemusí zdát.Kouplena a WC je oddělené. Byt se nachází ve 3.patře, bohužel bez výtahu. K bytu je dále k dispozici i sklepní kóje.

Finanace: nájené činí 7.800 měsíčně + ...poplatky ve výši 2.636 (jsou v tom zahrnuty všechny poplatky jakó záloha na vodu, eletřinu, plyn, úklid baráku, popelnice atd.), celková měsíční částka tedy činí 10.436 Kč. Při podpisu smlouvy majitelka vyžaduje jedno nájemné napřed (10.436 kč) a kauci ve stejné výši, která je samozřejmě vratná.

Pokud byste o někom věděli, prosím předejte even.zájemci kontakt na mě. Pokud mi někoho doporučíte a vyjde to, nabízím finanční odměnu jako poděkování za pomoc s touto záležitostí. Byt je k dispozici od 1.8. 2012.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu198180
Dispozice1+1
Podlaží3
Typ budovyCihla
Plocha38
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.