Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+1 • 84 m² bez realitkyStojanova, Brno - Veveří, Jihomoravský kraj

Stojanova, Brno - Veveří, Jihomoravský krajČástečně vybaveno
Cena2 990 000 Kč

Tato nemovitost již od 12 680 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Bez účasti RK prodám velmi pěkný by 3+1 v OV v klidné lokalitě v blízkosti Kraví hory na ulici Stojanova. Byt se nachází v 1. NP zrevitalizovaného a zatepleného cihlového domu. Při revitalizaci domu byly instalovány dřevěná Euro okna a zrekonstruovány společné prostory.

Dispozice bytu : 3 pokoje – každý 20m2 s vlatním vchodem, kuchyň, koupelna, toaleta, předsíň, spíž. Byt je po rekonstrukci kuchyně, koupelny, toalety a má nové ústřední topení. V pokojích jsou pod koberci zachovalé parkety. Dům je celkově klidný a udržovaný. K bytu náleží zděný sklep o výměře cca 5m2. K využití je dále kočárkárna, sušárna, dvůr.

Byt je rohový, okna má jak do ulice Stojanova tak Grohova. V blízkosti je veškerá občanská vybavenost (pošta, školy, školky, obchody, zastávka tramvaje, trolejbusu,…). Do centra města je to cca 10minut. Byt je volný po dohodě. Celkové náklady na byt jsou cca 5.000,-. Možnost internetu a kabelové televize UPC. Právní servis a financování zajištěno. Byt je bez jakýchkoliv závazků, nevázne na něm zástavní právo. O kontakt prosím pouze koncové zájemce, nikoliv RK.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu199069
Dispozice3+1
Podlaží1
Typ budovyCihla
Užitná plocha84
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.