Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 3+1 • 70 m² bez realitkyRezlerova, Praha - Petrovice

Určeno ke spolubydlení
Rezlerova, Praha - PetroviceVybaveno
Měsíční nájemné4 500 Kč


Fotografie a další informace http://www.nyx.cz/index.php?l=market;l2=4;id=21910

Nabízím k podnájmu samostatný neprůchozí plně vybavený pokoj v bytě 3+1 v paneláku v Praze - Petrovicích.

Plocha pokoje: 10 metrů2

k nastěhování ihned

Počet pokojů v bytě: 3 (dva jsou obsazené, v jednom bydlí holka, co pracuje v kanceláři a hodně jezdí na kole, ve druhé čajovník, co rád fotí)

Byt je nekuřácký a není určen pro kočky a psy. Morčata/hadi/papoušci/rybičky záleží na domluvě se spolubydlícími.

Nájem: dohodou

Sousedé v bytě jsou naprosto v pohodě. Nikdy si nepřišli stěžovat, když bylo potřeba, půjčili cukr. A nikdy nedělali rámus.

Mejdany a návštěvy: Návštěvy záleží na domluvě se spolubydlícími, obecně není vůbec problém nechat přespat kamaráda či kamarádku, velké mejdany pouze po domluvě a s tím, že spolubydlící pozvete.

Jména na schránce není problém, počítám s tím, že budete chtít přijímat poštu.

Kolo je možné uskladnit v kolárně, kam jsou speciální klíče vydávané jen oproti podpisu (klíč pro náš byt zatím není, ale není problém ho zařídit). Dále je možné kolo nechat ve sklepě (já ho tam měla dva roky a v pohodě). Celý dům je zabezpečen kamerovým systémem a žádné problémy se tam nestávají...

Doprava: Přímo před domem je zastávka Poliklinika Petrovice (v protisměru Wattova). Jezdí sem noční autobus, takže doprava po mejdanech je bezproblémová. Během dne několik autobusů, které jedou buď na metro A, C a nebo tramvaje 22 a 26.

Vybavení bytu: v bytě je (sice stará, ale funkční) mikrovlnná trouba, normální elektrická trouba, plynový sporák, lednička, docela dost nádobí (hrnky, talíře, příbory, hrnce, pánev, plechy), mixér, misky, zapékací mísy... Prostě spousta věcí, které třeba ani nevyužijete, ale jsou k dispozici. V koupelně je pračka, která umožňuje prát na speciální program malé množství prádla. V kumbálu je botník.

Vybavení pokoje: v pokoji je modrý koberec, světle oranžové stěny, bílý nábytek. Okno je situováno na západ - směrem do hlavní ulice. Když za vámi někdo pojede, tak mu můžete mávat z okna. Z nábytku: komoda (například na spodní prádlo), velká postel (200x140), stůl (není židle, ale já jsem seděla na posteli), skříň (na zavěšení ramínek) a knihovna. Vypadá to trochu jak z katalogu Ikey, ale mně se tam žilo dobře. Zrovna tenhle pokoj jsem obývala já (pak jsem se odstěhovala za přítelem, takže jsem tam nechala celkové vybavení, co jsem si pořizovala. A konkrétně postel je dost v pohodě, s klidem říkám, že jsem na matraci nešetřila.

Poplatky jsou zahrnuty v ceně nájmu (v případě běžného užívání. Pokud byste chtěli mít třeba v pokoji solárium, tak bychom se domluvili nějak individuálně. Na běžné žití jsou poplatky v ceně.

Výpovědní lhůta: ráda bych se domluvila na výpovědní lhůtě "do konce následujícího měsíce po měsíci, kdy jsme (jeden nebo druhý) oznámili konec. Takže pokud chcete skončit na konci června, tak je potřeba dát to vědět nejpozději do konce května. Ale samozřejmě čím dřív to budu vědět, tím budu radši.

Nájem: dohodou s tím, že bych ráda měla zaplaceno na nájem předem, v posledním měsíci tedy platit nebudete. Pokud byste se stěhovali do bytu 15.7., tak zaplatíte rovnou polovinu nájmu (tedy na červenec) a poté do konce července zaplatíte další nájem na srpen. Snad je to pochopitelné.

Snad jsem napsala všechny důležité informace, pokud vám nějaká chybí, tak se určitě ptejte.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu199943
Dispozice3+1
Podlaží6
Typ budovyPanel
Užitná plocha70
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.