Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej chaty, chalupy 2+1 • 360 m² bez realitkyMariánské údolí, Klášterec nad Ohří - Miřetice u Klášterce nad Ohří, Ústecký kraj

Mariánské údolí, Klášterec nad Ohří - Miřetice u Klášterce nad Ohří, Ústecký krajVybaveno
Cena599 000 Kč

Tato nemovitost již od 2 540 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme k prodeji rekreační chatu v oblíbeném Mariánském údolí u lázeňského města Klášterce nad Ohří, okr.Chomutov. Chata je o velikosti : zastavěná plocha 101m2, pozemková parcela je 259m2. Je zde zavedena elektřina, pitná voda z vodovodního řádu (sezonní provoz), plynový sporák. Chata je ve stylu srubu s velikou a prostornou zahradou, vhodné i jako další stavební parcela. Příslušenství chaty je malá chatka na nářadí, kůlna, 2 sklepy. Nová střecha. Chata se skládá z verandy, sprchového koutu, obývacího pokoje, samostatně oddělené kuchyňky a v patře prostorná ložnice s vykýřem a výhledem na řeku. WC je suché. Příjezd k objektu je snadný (možnost využití vrat a parkování před chatou). K řece Ohři je to cca. 150m, chata je na vyvýšeném místě u cesty. V Klástěrci nad Ohří je vlak. i bus. spojení, aquapark a mnoho obchodů. VŠE NA VLASTNÍM POZEMKU, V DOBRÉM STAVU. RK NEVOLAT!!!!!!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu200029
Dispozice2+1
Podlaží2
Typ budovyDřevostavba
Užitná plocha360
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Vybíráte ?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.