Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 1+kk • 25 m² bez realitkyHalasovo náměstí, Brno - Lesná, Jihomoravský kraj

Halasovo náměstí, Brno - Lesná, Jihomoravský krajVybaveno
Měsíční nájemné4 800 Kč

+ Poplatky za služby2 800 Kč


Nabízím k pronájmu zařízený byt 1+kk na Halasově náměstí, Brno Lesná, který se nachází v 11. patře z 13ti, s nádherným výhledem na centrum města. Výměra bytu je 25m2. V bytě byla rekonstruována koupelna a kuchyně a je vybaven nábytkem a elektrospotřebiči – lednice, mikrovlnná trouba, dvouplotýnkový vařič, atd.

Dům je revitalizován a zateplen, byt má plastová okna. V domě se nachází společná prádelna a sušárna (v bytě není pračka). K dispozici jsou 2 výtahy. Plná občanská vybavenost v blízkosti domu: obchod, lékař, škola, bazén a fitcentrum, autobusová zastávka, atd. Dobré parkování. Možnost připojení internetu NETBOX/UPC (není zahrnuto v ceně).

Měsíční nájem je 7.600 korun včetně všech služeb. Majitel požaduje vratnou kauci 7.600 korun. V případě zájmu volejte 723 812 128, nebo pište na email brno.apartments@gmail.com . Vhodné i pro cizince, majitel mluví anglicky. Volný od 1. prosince.

I offer for rent 1kk flat at Halasovo namesti, Brno - Lesna. Flat has 25m sq and is located in repaired panel building, in 11th floor of 13, with beautiful view on the city center. Building has 2 elevators. Flat is after reconstruction and equipped with furniture and all appliances (fridge, cooker, microwave oven, etc.). All furniture in the pictures is part of the rent and stays in flat.

Broadband internet is available (NETBOX/UPC) - not included in the rent. Shared laudry room in the building (no washing machine in the apartment). Quiet location, good parking, bus/tram stop, grocery, restaurant, doctor, school, fitness and swimming pool nearby. 15min to city center by tram.

Monthly rent 7.600 CZK including all services. Returnable deposit 7.600 CZK required. Foreigners are welcome – owner speaks English. Contact email brno.apartments@gmail.com, or tel. +420 723 812 128. Flat is available from 1st December.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu200248
Dispozice1+kk
Podlaží11
Typ budovyPanel
Užitná plocha25
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.