Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+1 • 110 m² bez realitkyKonviktská, Praha - Staré Město

Konviktská, Praha - Staré Město
Cena11 500 000 Kč

Tato nemovitost již od 49 613 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


Nabízím Vám k prodeji luxusní, residenční byt na Starém Městě,110 m2 s balkonem.Byt je velmi citlivě zrekonstruován s použitím nadstandardních materiálů.Byt je dispozičně členěn na obývací pokoj, další dva pokoje, kuchyň s balkonem do vnitrobloku, dvěma koupelnami, šatní komora, a halu.Podlahy v pokojích jsou dřevěné,v koupelnách je dlažba.Dveře do jednotlivých místností jsou skleněné z masivního skla s dřevěnými obložkami.V koupelnách jsou nadstandardní zařizovací předměty s elektronickým masážním koutem a masážní vanou.Vchodové dveře jsou bezpečnostní s bezpečnostním zámkem.Byt je zabezpečen alarmem a kamerami na schodišti i u vstupních dveří bytu.V bytě je připravena instalace telefonu a internetu.Kuchyň je vybavena kuchyňskou linkou s vestavěnými spotřebiči, lednicí s prostorným mrazákem, myčkou ,horkovzdušnou troubou, mikrovlnou troubou a indukční varnou deskou. Odsávání je řešeno atypickou kruhovou digestoří.Obklady v koupelnách jsou vysoce nadstandardní s kovovými lištami. K bytu je možné využívat společnou terasu ve vnitrobloku.Dům je výborném stavu.V domě je nový výtah. Jedná se o klidné bydlení v centru města

We offer for sale luxury residential apartment in the Old Town, 110 m2 with a balcony. The apartment is very sensitively restored using premium materials. The apartment layout is divided into a living room, two bedrooms, kitchen with balcony to the courtyard, two bathrooms, wardrobe room, and hall. The floors in the rooms are wooden, tile in bathrooms. Doors to individual rooms are made ​​of solid glass, glass with wood Casing frame. The bathrooms are extra fixtures with electronic massage bath and Jacuzzi. Entrance door with security lock security. The apartment is secured with alarm and even cameras in the stairwell entrance door apartment. The apartment is ready to install telephone and Internet. The kitchen is equipped with a kitchen with appliances, spacious fridge freezer, dishwasher, oven, microwave oven and induction hob. Extraction is done atypical circular hood. Tiles in the bathrooms are very high standard with metal bars. There is a possibility to use a common patio in the backyard. The house is excellent condition. The house has a new elevator. It is a quiet living in the city center.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu200256
Dispozice3+1
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha110
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.