Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+kk • 70 m² bez realitkyŘeznická, Praha - Nové Město

Řeznická, Praha - Nové MěstoMHD 2 minuty pěšky
Cena12 950 000 Kč

Tato nemovitost již od 54 920 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nadstandardně zrekonstruovaný nezařízený klasický byt s množstvím zachovaných původních architektonických prvků, nacházející se ve 2. podlaží historického činžovního domu v těsné blízkosti Vodičkovy ulice, Národní Třídy nebo Karlova Náměstí, s pěší dostupností břehu Vltavy a takzvané pražské Náplavky. Nejbližšími stanicemi MHD jsou tramvajová zastávka Vodičkova nebo stanice metra Karlovo Náměstí a Národní třída. Přestože se jedná na centrum o poměrně klidnou ulici, nachází se v oblasti s plnou občanskou vybaveností jakými je množství obchodů, kvalitních restaurací, školy, školky, posilovny, nemocnice nebo zdravotní zařízení, vše v pěší dostupnosti.

Interiér tvoří vstupní chodba, dále před bytem je společná vstupní hala pro výlučné užívání tohoto a vedlejšího bytu, obývací pokoj s přípravou pro kuchyň (návrh kuchyně v hodnotě cca 160 tis. Kč od kuchyňského studia, který lze přizpůsobit dle individuálních požadavků, je k dispozici, pořízení kuchyně není součástí nabídky), koupelna s vanou a přípravou na pračku, samostatné WC, menší ložnice s galerií a prostorná hlavní ložnice.

Na podlahách jsou kvalitní dřevěná prkna, nové interiérové i vstupní dveře v původní stylu, velká špaletová okna ve vynikajícím stavu, elektrokotel, který slouží k vytápění a ohřevu teplé vody a 120l boiler se zásobníkem na teplou vodu. Elektřina pro celý byt je v režimu nízkého tarifu.

Interiér 69,4 m2. PENB není k dispozici, proto je uvedeno G.

An above-standard renovated unfurnished classic apartment with many preserved original architectural elements, located on the 2nd level of a historic apartment building in close proximity to Vodičkova Street, Národní Třída or Karlova Náměstí, with walking distance to the banks of the Vltava River and the so-called Prague Náplavka. The nearest public transport stations are the Vodičkova tram stop or the Karlovo Náměstí and Národní třída metro stations. Although the center is a relatively quiet street, it is located in an area with full civic amenities, such as many shops, quality restaurants, schools, kindergartens, gyms, hospitals and medical facilities, all within walking distance.

The interior consists of an entrance hall, further in front of the apartment there is a common entrance hall for the exclusive use of this and the adjacent apartment, a living room with preparation for a kitchen (a kitchen design worth approx. 160,000 CZK from the kitchen studio, which can be adapted according to individual requirements, is available , the purchase of a kitchen is not part of the offer), a bathroom with a bathtub and preparation for a washing machine, a separate toilet, a smaller bedroom with a gallery and a spacious master bedroom.

There are quality wooden boards on the floors, new interior and entrance doors in the original style, large casement windows in excellent condition, an electric boiler for heating and hot water and a 120l boiler with a hot water tank. Electricity for the entire apartment is in the low tariff mode.

Interior 69.4 m2 + 2m2 basement cubicle. PENB is not available, so G is listed.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu812146
Dispozice3+kk
Dostupné od10. 11. 2023
Podlaží2
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha70
VybavenoNevybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

MHD 2 minuty pěšky

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDVe Smečkách
🚶 194 m (2 min)
PoštaPraha 28
🚶 756 m (9 min)
ObchodVegetka
🚶 5 m (0 min)
BankaAir Bank
🚶 267 m (3 min)
RestauraceHloupý Honza
🚶 50 m (1 min)
LékárnaPharma 2
🚶 366 m (4 min)
ŠkolaAkademické gymnázium
🚶 243 m (3 min)
Mateřská školaMateřská škola pro sluchově postižené Ječná
🚶 392 m (5 min)
SportovištěTělocvičná jednota Sokol Pražský
🚶 375 m (4 min)
HřištěNa Rybníčku
🚶 329 m (4 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.