Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 68 m² bez realitkyTusarova, Praha - Holešovice

Tusarova, Praha - HolešoviceVybaveno
Měsíční nájemné15 000 Kč


Nabízím k pronájmu mezaninový byt 2+kk o výměře 68m2. Byt se nachází v Holešovicích (ul. Tusarova) v zrekonstruovaném domě z roku 1926. Byt je po rekonstrukci (2007) dřevěná nová okna bytu jsou situována do parku, je zde klid a příjemný chládek. K dispozici je i výtah.

Byt tvoří pokoj s kuchyňskou linkou (sporák, trouba, myčka, digestoř, mikrovlnka a lednička s mrazákem), velká ložnice, samostatná, prostorná koupelna s rohovou vanou (+ pračka) a samostatné WC. Byt pronajmeme s nábytkem (v obývákové části knihovna a rozkládací pohovka) v kuchyni jídelní stůl, v ložnici pak velká kvalitní postel z modřínu a komoda. V bytě jsou k dispozici i dvě šatny, každá o výměře 2m2 s vysokými stropy. Na chodbě klavír.

Dům se nachází asi 150 metrů od Holešovické tržnice, metro Vltavská je vzdáleno jednu zastávku tramvají nebo 7 minut chůze pěšky. Na Václavském náměstí jste tramvají za 12 minut. Během pěti minut můžete dojít do La Fabriky nebo do DOXu.

V bytě je zaveden internet (UPC). Vytápění bytu je elektrické, ohřev vody obstarává bojler.

K dispozici od října 2012 na rok (po dohodě možné prodloužit). Jednání přímo s majitelem.

We are offering reconstructed apartment (bedroom and living room with kitchen,2 closets, bathroom, 68 sqm) in rondo cubism building from 1926, fully furnished (with piano!) and equipped in Holesovice (12 minutes by tram to Wenceslas square, 5 minutes to La Fabrika or DOX gallery). The monthly rent is 15 000,- CZK (utilities included). This apartment is best choice for couples. Feel free to call for more details. Available from October 2012 for one year (or from mid September).

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu200447
Dispozice2+kk
Podlaží1
Typ budovyCihla
Plocha68
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.