Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 1+1 • 43 m² bez realitkyLukášova, Praha - Žižkov

Lukášova, Praha - ŽižkovVybaveno
Cena2 790 000 Kč

Tato nemovitost již od 11 832 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Krásný, nový, útulný a slunečný byt 1+1,43m2 s balkonem, v 3. patre, v osobním vlastnictví v Rezidenci Vítkov na Žižkově, v Lukášové ul.2. Francouzské dřevěná okna, stropy vysoké 280 cm. Byt je plně zařízen nábytkem a vybaven: ručně vyrobené dřevěné patro na spaní s úložným prostorem, kuchynská linka + spotřebiče, plně vybavená koupelna s rohovou vanou, samostatné WC, v předsíni velká vestavěná šatní skříň se zrcadlem. Připojení k internetu připraveno.

Snadná dostupnost lékaře, lékárny, pošty, Obecního úřadu a veškeré služby/ Billa, obchod. zázemí ap. Výborná a rychlá dostupnost do centra-Tram Václav.nám.12min / Metro Flora, Florenc 5 min. Vhodné i pro rekreaci a korzo s psími miláčky v přilehlých parcích Vítkov a Parukářka. Parkování před domem - modrá zóna Praha 3. HYPO úvěr možný. Poslední znalecký posudek je na hodnotu 2,9 mil.

Prodej zajišťuje přímý majitel.

Beautiful, new, comfortable and sunny apartment 1 +1,43 m2 with a balcony, in the 3rd floor, in private ownership in the Residence Vitkov in Zizkov, in Lukasova street #2. French wooden windows, high ceilings 280 cm. The apartment is fully furnished and equipped with: handmade wooden sleeping platform with storage space, kitchen + appliances, fully equipped bathroom with bath, separate toilet, a large hall built-in wardrobe with mirror. Connection plug to the Internet ready.

Easy access to doctors, pharmacies, post office, and any Municipal Services, grocery store BILLA in the building. Excellent and fast access to the center-Václav.nám.12min Tram / Subway station Flora or Florenc 5 min. Suitable for dogs - nearby are parks Vitkov and Parukarka. Parking in front of the house - blue zone Prague 3. Mortgage possible.

Direct sale by the owner.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu201307
Dispozice1+1
Podlaží3
Typ budovyCihla
Užitná plocha43
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.