Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+kk • 85 m² bez realitkyNovoveská, Teplice - Teplice, Ústecký kraj

Novoveská, Teplice - Teplice, Ústecký krajČástečně vybaveno
Cena2 377 720 Kč

Tato nemovitost již od 10 084 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodám mezonetový byt do osobního vlastnictví, jedná se o novou výstavbu dvoupodlažních bytů o velikosti 3+kk a 4+kk (výměra 85-120m2) umístěných v nástavbě obytného domu v lokalitě "Bílá cesta". Bytové jednotky jsou řešeny jako samostatný resort s vlastním výtahem majitelů mezonetových bytů.

Popis spodního podlaží: Vstupní hala s dřevěným schodištěm z dubového masivu, ze vstupní haly je přístupné jedno ze dvou sociálních zařízení bytu. Následuje přístup do bohatě prosvětleného obývacího pokoje s balkónem. Propojení obývacího pokoje a kuchyně s jídelnou vytváří prostorný a moderní celek.

Popis horního podlaží: Přístupová chodba s druhým sociálním zařízením bytu a vstupy do dvou až tří ložnic, podle velikosti bytu. Jedna z ložnic je situována na severní a druhá na jižní stranu. V chodbě je dále umístěna místnost se samostatným plynovým kotlem zajišťujícím vytápění a ohřev TUV.

Bytové jednotky mají vlastní měřiče médií (plynoměr, elektroměr a vodoměr). Mezonetové byty mají vlastní společný vstup, přístupovou chodbu se vstupem k výtahu a únikové schodiště. K dispozici je vlastní parkovací plocha pod uzamčením.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu202042
Dispozice3+kk
Podlaží5
Typ budovyCihla
Užitná plocha85
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.