Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu • 300 m² bez realitkyAntonína Procházky, Brno - Pisárky, Jihomoravský kraj

Antonína Procházky, Brno - Pisárky, Jihomoravský krajČástečně vybaveno
Cena10 600 000 Kč

Tato nemovitost již od 44 954 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodám rodinný dům na vlastním pozemku v Brně, v k.ú. Pisárky, v exkluzivní lokalitě s rodinnými vilami v zeleni. Předností této lokality je kombinace přírody s městským bydlením nebo komercí s rychlou dostupností do centra města a napojením na D1.

Dům je svou dispozicí vhodný především jako investice s 3 bytovými jednotkami ( v 1.NP 3+1 o 93 m2, v 2.NP 2+kk o 95 m2 a po vybudování mezonetového bytu na půdě 3–4 +kk o 112 m2 ), tj. celková obytná plocha 300 m2. V 1.PP pak 2 místnosti o 32 m2 k nebytovým účelům s okny do předzahrádky (původně byt 1+1) a sklepy. Lze využít též jako sídlo firmy nebo např. advokátní kanceláře. Jako bydlení pro větší rodinu nebo vícegenerační bydlení – v okolí vyžití pro děti.

Dům je koncový řadový, JZ orientace, z r.1928, má 1 PP , 2 NP a půdu , střecha je sedlová s výškou 5,6 m, nad schodištěm plochá (původně určená k vybudování druhé terasy), přístup z veřejné komunikace přes předzahrádku, plocha pozemku – 473m2 (z toho zahrada 109 m2, terasovitá s opěrnou stěnou), garáž pro 2 auta propojená s domem, v předzahrádce možnost parkování pro 4 – 5 aut. Nad garáží terasa s možností vybudování zimní zahrady. Také možnost dobudování balkonu nad schodištěm nebo s orientací do zahrady. Byty v 1. a 2.NP možno ihned využívat k bydlení. Byt 2+kk v 2.NP po kompletní rekonstrukci v r. 2009.

Částečná rekonstrukce domu v roce 2004 a v roce 2007 - kompletní výměna oken za plastová.

Napojení na veřejný vodovod a kanalizaci, elektřinu a plyn, pevná linka O2.

Okolní zástavbu tvoří původní rodinné vily, situované podél jedné strany ulice, protější stranu přes komunikaci tvoří les. Terén lokality, kde se prodávaný dům nachází, je svažitý s převažujícím podílem zalesněných ploch a zeleně. Zastávka MHD na ulici – linky autobusu a trolejbusu, 10 min. do centra města, blízkost napojení Pisáreckým tunelem na dálnici D1, v blízkosti několik škol, školek, Aquapark Kohoutovice, BVV výstaviště, park Anthropos; rekreační areál Riviera, veřejné parkoviště do 100 m, chráněné území – Myslivna a Kamenný vrch, Masarykův háj, cyklostezka s napojením na směr Bystrc a Olympie, procházky podél řeky Svratky, hotely, restaurace, Univerzitní Campus - nákupní a bankovní centrum ( ČS, KB, RB, GEMoneyBank, AirBank + bankomaty), nemocnice FN Bohunice, Nemocnice Polní a u Sv.Anny, dopravní uzel v docházkové vzdálenosti.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu203152
DispoziceOstatní
Podlaží3
Typ budovyCihla
Užitná plocha300
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.