Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+1 • 70 m² bez realitkyKurkova, Praha - Kobylisy

Kurkova, Praha - Kobylisy
Měsíční nájemné6 500 Kč


Nabízím pronájem samostatného neprůchozího pokoje nově vybaveného skříní, stolem, židlemi, postelí a lampou. Byt je po kompletní rekonstrukci vybaven novou kuchyňskou linkou se sporákem a troubou, lednicí, mrazákem, myčkou, mikrovlnnou troubou, pračkou, velkou vanou, novými plastovými okny, UPC internet i televize je součástí ceny. Společný obývací pokoj, kuchyň a sociální zařízení. Byt je velmi tichý, v panelovém domě 5. patro ze 14-ti, výhled do zeleně a panorama Prahy, v blízkosti metra Ládví – 4 minuty chůze, veškerá občanská vybavenost. Možnost sportovního vyžití - v blízkosti parky, les. Cena 6500,- včetně všech poplatků. V bytě dohromady pouze 2 osoby. Pokoj je nabízen pro 1 osobu, nekuřáka. Možné k nastěhování ihned.

K nastěhování: 20/05/2009

I offer accomodation for 1 person in a nice flat 4 Minutes from the Underground Ládví. Very quiet and nice location with parks and forest nearby. Overlooking Prague. The flat has 3 rooms and a big kitchen. There will be only 2 people together in this flat. The offer is for a room, which has all the equipment (table, wardrobe, lamp, bed). The flat is fully equipped with TV, Internet, wasching machine, fridge, electric cooker, washer, nice bathroom etc...The price is 6500,- including all the fees.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu20323
Dispozice3+1
VlastnictvíOstatní
Plocha70
Podlaží5
Typ budovyOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.