Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+1 • 72 m² bez realitkyJažlovická, Praha - Chodov

Jažlovická, Praha - ChodovVybaveno
Měsíční nájemné8 500 Kč

+ Poplatky za služby4 000 Kč


Nabízím podnájem v družstevním bytě v Praze-4 Hájich (Jažlovická ul. 1332, 2. patro, cca 7 min pěšky od metra Háje). Byt je v zrekonstruovaném panelovém domě (nová plastová okna, zateplení, nový velký výtah). Orientace bytu severojižní, na jižní straně bytu balkón. Jedná se o částečně zrekonstruovaný (nová koupelna a oddělené WC) a zařizený byt (m.j. myčka na nádobi, lednice, plyn. sporák s el. troubou, pračka) o dispozici 3+1 (72 m2) s lodžii v dobré dostupnosti do centra. V blizkém okoli je Miličovský les, dostatečně kapacitní školky, školy, několik hřišť pro děti i dospělé (tenis, venkovni posilovna - přímo za domem), pár stanic autobusem pak největší pražské horolozecké centrum, hotelový bazén přístupný veřejnosti...

V pěší vzdálenosti několik supermarketů (Penny market 150 m od bytu, dále Albert, Billa, Lidl), pizzerie (200m), cukrárna, večerky, bude k dispozici od 8.9.2012.

Preferujeme nekuřáky , popř ohleduplné kuřáky, kteří nekouří nejen v bytě, ale neobtěžují sousedy ani kouřením na balkóně, u vchodových dveří, popř. na chodbě!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu203287
Dispozice3+1
Podlaží2
Typ budovyPanel
Plocha72
VybavenoVybaveno
VlastnictvíDružstevní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.