Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu • 40 m² bez realitkyLyčkovo náměstí, Praha - Karlín

Lyčkovo náměstí, Praha - Karlín
Měsíční nájemné11 500 Kč


 Světlá klidná garsoniéra ve 4. patře kompletně rekonstruované secesní budovy bez výtahu. Částečně zařízený byt - plně vybavená kuchyňská linka, obývací část s velkoryse řešenou vestavěnou skříní, TV a TV stolkem, prostorná koupelna s WC, vanou a koupeln.skříňkami. Lokální plynový kotel s centrálním termostatem, bezpečnostní dveře, parkety a keramická dlažba na podlahách. Metro Křižíkova je vzdáleno 8 minut chůzí a stanice tramvaje 3 minuty. Bezproblémové parkování přímo před domem.

K nastěhování: 1/5/2011

Sunny quiet attic studio situated on the 4th floor of a completely renovated Art Nouveau building without a lift. Partly furnished flat - fully fitted kitchen, living area with well proportioned built-in wardrobe, TV and TV table and big bathroom with WC and bath tub. Parquet and tile floors, independent gas heating system, security door. Metro station Krizikova is a 8 minute walk, tram station a 3 minute walk. No problem parking right in front of the building.

Available since May 1st, 2011

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu20335
DispoziceOstatní
Podlaží4
Typ budovyOstatní
Plocha40
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.