Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 50 m² bez realitkyOtvovická, Praha - Suchdol

Otvovická, Praha - SuchdolMHD 1 minuta pěšky • Vybaveno
Měsíční nájemné10 500 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč
+ Vratná kauce13 000 Kč


Pronájem nově zrekonstruovaného bytu 1+kk v rodinném domě v klidné části Prahy 6-Suchdola s výhledem do zahrady. Kuchyňský kout s kombinovanou lednicí s mrazákem, dvouvařičem, mikrovlnnou troubou a nádobím, jídelní stolek se dvěma židlemi. Koupelna je vybavena vanou, umyvadlem a wc. K dispozici je pračka. V koupelně je topný žebřík, který je mimo topnou sezónu možno individuálně ovládat - např. při potřebě sušení prádla apod. Pokoj je vybaven velkou šatní skříní, TV, manželskou postelí, rozkládací sedací soupravou, konferenčním stolkem, 2 křesly, TV stolkem a v předsíni je botník s předsíňovým věšákem. Topení ústřední - plyn. Centrální vysavač s kuchyňskou štěrbinou na odsávání nečistot. Připojení k internetu WiFi/kabel. Parkování na ulici přímo před domem vždy k dispozici. MHD linka cca 50m od domu - stanice K Drsnici - cca 15min. od metra Dejvická. Prohlídky od 06/2020

From 1.1.2019 we offer to rent a newly reconstructed flat 1 + kk in a family house in a quiet part of Prague 6-Suchdola overlooking the garden. Kitchenette with combined refrigerator with freezer, cooker, microwave and crockery, dining table with two chairs. The bathroom is equipped with bathtub, sink and toilet. There is an automatic washing machine. In the bathroom there is a heating ladder which can be individually controlled outside the heating season - eg when drying clothes, etc. The room is equipped with a large wardrobe, a double bed, a sofa bed, a coffee table, a TV table, 2 armchairs, with an awning hanger. Central heating - gas. Central vacuum cleaner with kitchen slit for dust extraction. Internet connection WiFi / Cable. Parking on the street directly in front of the house is always available. MHD line about 50m from the house - station K Drsnici - cca 15min. from Dejvická metro.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu204163
Dispozice1+kk
Dostupné od1. 8. 2020
VlastnictvíOsobní
StáříDo 10 let
RekonstrukceKompletní
Užitná plocha50
VybavenoVybaveno
Podlaží1
Typ budovyCihla
VytápěníÚstřední

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete

MHDK Drsnici
🚶 146 m (2 min)
PoštaPraha 620
🚘 1 204 m (3 min)
Obchod
🚘 1 696 m (4 min)
BankaCeska
🚘 1 302 m (3 min)
RestauraceV Ráji
🚶 630 m (8 min)
Lékárna
🚘 1 120 m (3 min)
ŠkolaZákladní škola Mikoláše Alše
🚘 861 m (3 min)
Mateřská škola
🚶 346 m (4 min)
Sportoviště
🚘 2 217 m (4 min)
Hřiště
🚶 153 m (2 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.