Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 54 m² bez realitkyZa Zelenou liškou, Praha - Krč

Za Zelenou liškou, Praha - KrčČástečně vybaveno
Měsíční nájemné10 000 Kč

+ Poplatky za služby2 300 Kč


Nabízíme k pronájmu částečně zařízený zrekonstruovaný byt 2+kk (nová kuchyňská linka s vestavěnými spotřebiči (sporák s el. troubou a myčka), lednička s mrazákem, pračka, nábytek-dvojpostel, stůl, židle) s komorou a zasklenou lodžií v ul. Za Zelenou liškou. Byt se nachází ve 4. patře cihlového domu (nové stoupačky, plastová okna, nová střecha) s výtahem pouze pro náklad. V bytě možnost UPC (televize, internet a telefon, i jednotlivě) a po dohodě možno užívání sklepu. Bezproblémové parkování. V okolí je výborná občanská vybavenost (metro, noční spoje, Arkády Pankrác, DBK Budějovická, Hobby centrum, školky, školy, hřiště, poliklinika, Bauhaus) a zeleň (Krčský les, ale i možnost využívat oplocenou zahradu u domu). Nájem 10 000,- měsíčně + vyúčtovatelná záloha 2 300,- (el+plyn+voda). Volný od začátku září 2012. PROSÍME RK NEVOLAT!!!

An apartment to rent, 2+kk, after reconstruction, partially furnished. A kitchen unit equipped by oven and dishwasher, fridge. Rooms equiped by bed, table, chairs. A storage room also available. The apartment located in 4th floor of a brick house (new windows, a new roof) with a lift just for baggages. Storage room available in a cellar after agreement. Easy parking in a street. Shopping, schools, kindergartens,a health centre is nearby. 2 metro stops are about 500 m far away. Behind a house is a garden to use. A monthly rent is 10.000,-CZK + utilities 2.300,-CZK (electricity, water and gas). Free at the beginning of September.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu204545
Dispozice2+kk
Podlaží5
Typ budovyCihla
Užitná plocha54
VybavenoČástečně
VlastnictvíDružstevní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.