Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 55 m² bez realitkyŽerotínova, Praha - Žižkov

Žerotínova, Praha - ŽižkovVybaveno
Měsíční nájemné11 000 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč


Krásný prostorný a útulný byt s atmosférou,kompletně zařízen, žižkov, poslední patro - podkroví, výtah, balkón do tichého dvora se zelení, jedna ložnice, pokoj s kk, myčka nádobí, velký úložný prostor na chodbě, komora v bytě, absolutní klid, samostatné wc, samostatná koupelna s pračkou, nový plynový kotel=bezpečné a úsporné vytápění, nová dřevěná okna, výtah, pouze dva byty na patře, kousek na tram a bus. Pro nekuřáky bez domácích zvířat. Dlouhodobý pronájem. Moc pěkný světlý byt. Volné od dubna 2016.

Žižkov, attic, elevator, balcony to the courtyard, a large storage space in corridor and separate pantry, absolute peace, a new boiler = safe and efficient heating, new wooden widows, lift, close to tram and bus. No smoking, no pets. Long-term rent. Very nice sunny flat. Rent is 11 000 CZK + utilities. Available from April 2016.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu204843
Dispozice2+kk
Podlaží6
Typ budovyCihla
Plocha55
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBC

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.