Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 2+1 • 56 m² bez realitkyOsadní, Chodov - Dolní Chodov, Karlovarský kraj

Osadní, Chodov - Dolní Chodov, Karlovarský krajČástečně vybaveno
Cena439 000 Kč

Tato nemovitost již od 1 862 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Chodov u Karlových Varů.

Nabízíme k prodeji částečně rekonstruovaný byt v osobním vlastnictví. Dům má novou zateplenou fasádu a plastová okna, nový výtah a sedlovou střechu. Voda a kanalizace je již v plastu. Koupelna je po renovaci s praktickým stropním úložným prostorem a ventilátorem. Ložnice je vybavena kvalitní a velmi prostornou vestavěnou skříní (viz foto) v hodnotě 30.000 Kč. Ta elegantně řeší otázku "kam s věcmi", která je v menších bytech zásadní. Parametry skříně: š. 330 v. 260 x h.70, 3 sekce, posuvné dveře, velké zrcadlo, šuplíky, uprostřed je i místo pro žehlící prkno a sušák. K bytu náleží sklepní box s policemi a k dispozici jsou dva společné sklepy s možností uložení kočárku a kol.

Plná občanská vybavenost, parkování v blízkosti domu, blízkost obchodů, večerek, kina, kulturního střediska, pošty, školky, základní a umělecké školy. Vedle domu je park. Procházky k jezírkům, nedaleká cyklistická stezka, zahrádky. Autobusová zastávka do Karlových Varů 5min pěší chůze.

Advokátní úschova kupní ceny do okamžiku vložení změny vlastníka bytu v katastru nemovitostí je možná.

Chodov near Karlovy Vary.

We sell partially renovated apartment in private ownership. The house has new insulated facade and windows, new elevator and a gabled roof. Water and sewer pipes are already in plastic. The bathroom was renovated with a handy overhead storage space and ventilation. The bedroom is equipped with a new quality very spacious wardrobes w. 330. 260 x h.70 with sliding doors and mirror (see photo). It has a cellar box with shelves and there are two common cellar with space for prams and bicycles.

Full amenities, parking near the house, proximity to shops, convenience stores, cinemas, cultural centers, post offices, kindergartens, elementary and art school. Beside the house is a park. Walks to the lakes and nearby bike path, garden. The bus stop to Karlovy Vary 5min walk.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu206033
Dispozice2+1
Podlaží5
Typ budovyPanel
Užitná plocha56
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.