Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+1 • 85 m² bez realitky

Na Bělidle, Praha - SmíchovVybaveno

Měsíční nájemné17 270 Kč

Základní nájemné17 000 Kč
Poplatky za energie270 Kč
Vratná kauce0 Kč

Krásný zařízený 3 pokojový byt se skládá z prostorného a světlého obývacího pokoje, dvou ložnic, koupelny, chodby a komory. Je situován ve 2. patře (3NP) v domě po rekonstrukci s výtahem. Nachází se v klidné ulici 50m od břehu Vltavy, 5 minut chůze od stanice metra Anděl a 2 minuty od nejbližší tramvajové zastávky. Bezproblémové parkovaní v okolí.

Poplatky (elektřina a plyn) budou placeny dle spotřeby, buď převedením na nájemce nebo placením záloh a následným vyúčtováním. Poplatek 270 Kč na osobu zahrnuje spotřebu vody, úklid a elektřinu společných prostor a odvoz odpadu.

A beautiful fully furnished 2-bedroom apartment consists of a spacious and bright living room, separate kitchen, 2 bedrooms, bathroom, hallway and a storage room. It is situated on the 2nd floor of a refurbished building with a lift. It is located on a quiet street only 50m from the river, 5 minutes walk to Andel metro station and 2 minutes to the closest tram stop. Free car parking is available on the street or around the river approximately 100m away from the building.

Bills (electricity and gas) will be paid according to actual. Service charge of 270Kc per person includes water consumption, common parts cleaning and electricity, garbage tax etc.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu206120
Dispozice3+1
Dostupné od13. 6. 2022
VlastnictvíOsobní
Plocha85
VybavenoVybaveno
Podlaží3
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete

Odebírejte novinky z realitního trhu