Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 67 m² bez realitky

Rezervováno
Praha - ŽižkovMHD 2 minuty pěšky • Vybaveno • Výtah • Sklep • Lodžie

Měsíční nájemné22 600 Kč

Základní nájemné19 000 Kč
Poplatky za energie3 600 Kč
Vratná kauce19 000 Kč

Nabízíme vám zařízený byt 3+kk s balkónem, 67 m² + 7 m² lodžie, v 7. nadzemním podlaží panelového domu s výtahem na Praze 3 - Žižkově. V bytě najdete prostorný obývací pokoj s gaučem a stolkem, TV, rohovou kuchyňskou linku do U se spotřebiči (elektrická trouba, plynový vařič, myčka, lednice) a stolek se židlemi. V ložnici najdete manželskou postel, noční stolky a vestavěnou skříň, ve druhém pokoji je jednolůžko s úložným prostorem, pracovní stůl se židlí a vestavěná skříň. Koupelna je prakticky zařízena sprchovým koutem, WC a pračkou. K bytu patří také komora v přízemí domu, která poskytuje dostatek místa k uložení věcí. K dispozici je nájemníkům také společná kočárkárna např. k uložení kol. Nemovitost je určena výhradně k dlouhodobému pronájmu a byt bude k nastěhování od 1. září 2022.

Byt se nachází v centru Prahy, odkud je skvělá dostupnost kamkoliv po Praze. Tramvajová i autobusová zastávka Olšanské náměstí je jen pár minut od domu. V docházkové vzdálenosti je také metro A Jiřího z Poděbrad nebo Flora. Přímo u domu se nachází supermarket Albert a hřiště pro děti ve vnitrobloku. Žižkov nabízí i několik míst pro odpočinek, relaxaci, ale také sportovní vyžití, jako například park Parukářka, hotel Olšanka, v blízkosti jsou také školy a školky.

Byt pronajmeme za 19 000,- Kč plus poplatky za služby, vč. elektřiny a plynu 3600,- Kč/měsíc. Při podpisu smlouvy nájemník hradí první nájemné a vratnou kauci ve výši jedné měsíční platby (19 000,- Kč).

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu722072
Dispozice3+kk
Dostupné od1. 9. 2022
Podlaží7
PENBB
Plocha67
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
Typ budovyPanel

Co tato nemovitost nabízí?

Sklep
Výtah
Lodžie
MHD 2 minuty pěšky

V okolí nemovitosti najdete

Odebírejte novinky z realitního trhu

Tato stránka je chráněna technologií reCAPTCHA a platí Zásady ochrany osobních údajů a Smluvní podmínky společnosti Google