Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 1+1 • 32 m² bez realitkyK Hájku, Nová Paka - Nová Paka, Královéhradecký kraj

K Hájku, Nová Paka - Nová Paka, Královéhradecký krajČástečně vybaveno
Cena580 000 Kč

Tato nemovitost již od 2 460 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodám byt 1+1 v Nové Pace (region Jičín), v družstevním vlastnictví ((SBDO Jičín - anuita téměř doplacena - pouze 70,- Kč měsíčně do r. 2014. Obytná plocha 31,5m2, s výhledem do zeleně. Byt se nachází v 7. patře panelového domu s novým výtahem. Dispozice: chodba 2 m2, obývací pokoj 16,2 m2, kuchyň s jídelním stolem 8 m2, spíž 0,4 m2, koupelna se sprchovým koutem 2 m2, WC 0,9 m2, komora 2 m2. Po rekonstrukci jsou plastová okna, rozvody a stoupačky, sprchový kout (bílý obklad), dřevem obložená chodba, shrnovací dveře do kuchyně a obýváku. Na podlaze, po celém bytě je PVC. V bytě bude k dispozici 5 let stará pračka - minimálně používaná a lednička 4 roky používaná. Dále mikrovlnná trouba a dvou plotýnkový elektrický vařič. Byt je jinak v původním stavu (umakartové jádro). K bytu náleží lodžie v mezipatře a sklepní koj. Nízké provozní náklady. V blízkosti je kompletní občanská vybavenost. Dům se nachází na sídlišti v klidné části. Vchodové dveře jsou již nové včetně schránek a zvonků. Dům je obklopen krásnými vzrostlými stromy což dodává lokalitě příjemný pohled, okolí domu je udržované. Všechny služby a obchodu jsou v dosahu chůze od domu - obchod, supemarket, základní a mateřská škola, zastávka MHD, zdravotní středisko..atd. Parkování je možné na parkovišti přímo před domem.

Z bytu budeme ještě vyklízet – viz fota, postel, skříně, v případě zájmu se můžete obracet na realitní kancelář - nextreality

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu206147
Dispozice1+1
Podlaží7
Typ budovyPanel
Užitná plocha32
VybavenoČástečně
VlastnictvíDružstevní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.