Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 50 m² bez realitkyJemnická, Praha - Michle

Jemnická, Praha - MichleČástečně vybaveno
Měsíční nájemné9 000 Kč

+ Poplatky za služby2 000 Kč


Nabízím k pronájmu nově rekonstruovaný byt o dispozici 2+kk/balkon, OV, výměra bytu je 53 m2 + balkon 6,5 m2 + 3 m2. Byt se nachází v blízkosti metra Budějovická (3 min autobusem, který je hned u domu nebo 10 min. pěšky) ve 2NP osmipodlažního panelového domu. Byt je moderně navržen, dále plastová okna, plovoucí podlahy, kuchyň se spotřebiči. 2x zasklená lodžie. Příjemný a útulný byt. Byt je pouze částečně vybaven. V okolí veškerá občanská vybavenost, možnost parkování u domu. Současní podnájemníci se stěhují do zahraničí v půlce září, byt bude vymalován na přání a po dohodě s novými nájemci dle jejich představy. Cena nezahrnuje poplatky za elektřinu.

Jedná se o dům postavený v roce 1970, v roce 1997 proběhla celková rekonstrukce domu a v roce 2008 rekonstrukce bytu, loni proběhla rekonstrukce a zateplení fasády.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu206384
Dispozice2+kk
Podlaží2
Typ budovyPanel
Plocha50
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.