Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • Garsoniéra

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu Garsoniéra • 25 m² bez realitkyFibichova, Praha - Žižkov

Fibichova, Praha - ŽižkovČástečně vybaveno
Měsíční nájemné11 500 Kč

+ Poplatky za služby1 800 Kč


Volný od 1.2.2016

Pronajmu byt naproti Žižkovské věži, v blízkosti paláce Akropolis. Byt se nachází v mírně zvýšeném přízemí v jednosměrné ulici s minimálním provozem. Celý dům prošel kompletní rekonstrukcí cca před šesti lety. Byt byl zrekonstruován, nová elektroinstalace, topení, voda. Koupelna je prostorná s velkým sprchovým koutem. Je v ní umístěn kotel na plyn pro ohřev vody a topení. Poplatky jsou 1600 ( plyn, voda,elektřina) . Parkovaní je možné ve dvoře domu za 2500Kč/měsíc. V ulici Fibichova jsou modré a oranžové zóny. V bytě je základní nábytek, vybavená kuchyňská linka - karmická dvojplotna , mikrovlnka,lednice včetně základního nádobí a televize LCD 32" a pračka. Křeslo vedle postele je rozkládací. Dveře mají bezpečností rám. Připojení na internet není součástí nájmu - v bytě je přípojka UPC, ale je nutné uzavřít smlouvu. Kauce při pronájmu je 20000,- .

Available from 1.2.2016

Flat is located in front of Žižkov Tower near Akropolis palace. It's quite place with minimum traffic, located in first floor of house. There is basic furniture and equipment in appartment. Washing machine, microwave,lcd tv 32". Internet is not included in rent. There is UPC provider but you have to sign contract on you own. Rent is 11500Kč + 1600 energy fees (water,gas,elektricity). Advance deposit is 20000Kč. If you want parking space it's possible rent a place in house yard for 2500Kč per month.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu206424
DispoziceGarsoniéra
VlastnictvíOsobní
Plocha25
VybavenoČástečně
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.