Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 60 m² bez realitkyKe Stirce, Praha - Kobylisy

Ke Stirce, Praha - KobylisyVybaveno
Měsíční nájemné12 000 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč


Krásné nové moderní bydlení v klidné částí Prahy v Kobylisích. Plně zařízený byt 2+kk o rozloze 57,7 m2 se nachází ve třetím patře novostavby v ulici Ke Stírce. Kuchyňská linka se všemi spotřebiči, koupelna s vanou a pračkou. Průchozí obývací pokoj zařízený luxusním nábytkem a vchodem na balkon (4,3 m2), ložnice s velkou postelí a vestavěnou skříní. V bytě jsou plovoucí podlahy, vytápění ústřední. V domě je wifi internet. Parkování je možné na ulici, nebo je možné po dohodě pronajmout parkovací místo v garáži pod domem za měsíční poplatek 1,300Kč. K bytu patří také sklepní kóje (2 m2). Výborná dopravní dostupnost, zastávka tramvaje je 2 minuty... od domu, stanice metra Kobylisy 5 minut. V okolí naleznete veškerou občanskou vybavenost.

K nastěhování: 01/08/2009

 Beautiful new modern housing in a quiet part of Prague in Kobylisy. Fully furnished apartment 2+kk an area of 57.7 sqm is located on the fourth floor in the new building on the street Ke Stirce. Kitchen with all appliances, bathroom with bathtub and washing machine. Continuous living room furnished with luxurious furniture and there is an entrance to the balcony (4,3 sqm), bedroom with doublebed and built-in wardrobe. There are floating floors, central heating. The house has wifi internet. Parking is available on the street, or may be rented, in agreement, parking space in the garage under the house for a monthly fee 1,300Czk. The apartment also includes basement cubicle (2 sqm). Excellent transport availability, a tram stop is 2 minutes from the house, subway Kobylisy 5 minutes. In the surroundings you can find all the civic amenities.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu20676
Dispozice2+kk
Podlaží3
Typ budovyCihla
Plocha60
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.