Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 4+1 • 400 m² bez realitkyOstředek - Ostředek, Středočeský kraj

Ostředek - Ostředek, Středočeský kraj
Cena370 000 Kč

Tato nemovitost již od 1 569 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím k prodeji RD v centru vsi Mžižovice-Ostředek nedaleko Benešova, která se nachází na 34. km dálnice D1. Na jednu stranu výborné spojení do Prahy, na druhou stranu není dálnice ve vsi vůbec slyšet a okolní příroda je velmi zachovalá.

Dům je delší dobu nevyužívaný, je ve špatném stavu, před rekonstrukcí. V přízemí se nachází tři pokoje, suché wc a jeden velký sál momentálně rozdělený zdmi na další pokoje. V patře se nachází pokoj a půda. Dále je k domu přistaven jeden menší objekt a všechny části domu jsou podsklepeny. Ve sklepení se nachází studna, do domu je přivedena elektřina, kanalizace je na okraji pozemku.

Celková rozloha pozemku je necelých 400 m2, z nichž stavení zabírá 200 m2.

Dům je vhodný k celkové rekonstrukci, nebo k demolici, čemuž odpovídá i cena, která je za dům s pozemkem nedaleko Prahy u dálnice naprosto bezkonkurenční. V případě rychlého jednání možná sleva.

Nejlépe je vše vidět na videu ( http://youtu.be/0pOMSuUEg8Q ), v případě zájmu mi napište o více fotek. Kontaktujte mě prosím pouze skrz email prodejnemovitosti@centrum.cz

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu208930
Dispozice4+1
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha400
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.