Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu • 11500 m² bez realitkyPozorka, Kladruby - Vrbice u Stříbra, Plzeňský kraj

Pozorka, Kladruby - Vrbice u Stříbra, Plzeňský kraj
Cena1 990 000 Kč

Tato nemovitost již od 8 439 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Objekt se nachází v jv části města Kladruby-část Pozorka v krásném přírodním prostředí na okraji rozsáhlého lesa. Je přízemní ve tvaru L. Pod kratší částí je zachovalý sklep se vstupní klenbou, který je možné využít pro stylové posezení a vinotéku. U objektu je jižní svah vhodný k pěstování vinné révy. Je 300 m od významného kladrubského kláštera s nádher- ným klášterním kostelem - J.B. Santini. Kousek od objektu je historický řopík, který má původní vybavení z roku 1938.

K objektu náleží pozemky o výměře cca 11.500 m2, z toho jsou 2.000 m2 pozemky stavební. U objektu se nachází rybník - 1800 m2 ,který má 3 přítoky, v současné době je napuštěný a zarybněný. Objekt vyžaduje celkovou rekonstrukci, ale výsledek bude velice příznivý z hlediska dislokace a náherné přírody. Je možné ho využít pro agroturistiku, popřípadě na bydlení v kombinaci s penzionem. Napojení na D 5 je cca 5 km, do SRN 25 km, do Plzně 25 km, do Mar. Lázní 42 km.

Golfové hřiště osmnáctijamkové 7 km, Pony farm Kladruby - jízda na koni pro děti i dospělé.

Voda - vlastní vrt a historická studna na kraji lesa. Je možnost vybudování vlastní mini ČOV s napojením do vodoteče na vlastním pozemku. Je přiveden plynovod, elektro 220 a 380 kW, 02 přípojka, internet.

Při rychlém jednání cena dohodou.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu209325
DispoziceOstatní
Podlaží1
Typ budovyCihla
Užitná plocha11 500
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.