Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 7+1, 7+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 7+1 • 274 m² bez realitkyNa Truhlářce, Praha - Libeň

Na Truhlářce, Praha - LibeňČástečně vybaveno
Cena9 180 000 Kč

Tato nemovitost již od 38 932 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme řadový rodinný dům Na Truhlářce, Praha 8 - Libeň, kde i přes provoz hlavního tahu V Holešovičkách Vás překvapí klidná ulice, již velmi účinně tlumí okolní zástavba a je zde příjemné bydlení i pobyt na zahradě.

V přízemí domu je hlavní vstupní hala s krbem a posezením, dále veškeré technické zázemí, garáž, dílna, prádelna, sauna a vstup na zahradu.

V prvním patře je umístěna kuchyně, velký obývací pokoj, ložnice, koupelna a WC, druhé patro má 4 místnosti, větší koupelnu a WC, přičemž v jednom z pokojů jsou vyvedeny všechny rozvody, a tak si zde můžete vybudovat kuchyni, čímž si vytvoříte dvougenerační bydlení. Dům má v obou patrech a na obou stranách balkony.

Topení je v celém domě ústřední plynové, voda i kanalizace obecní, elektřina 220/380.

Zahrada za domem začíná terasou, z níž vystoupíte po několika schodech na první zatravněnou rovinatou část, kde je dále do mírného svahu zabudován vinný sklípek s posezením. Po dalších několika schodech se dostanete na další část pozemku, kde je malá užitková zahrádka. Nad ní se nachází pozemek, který patří městu, ale tento pozemek mohou vlastníci domů užívat podle svého vlastního uvážení.

Nastěhování možné i bez úprav, dům je ve velmi dobrém, udržovaném stavu.  

Lokalita je bezproblémově dostupná do centra přes most Barikádníků, k ústí tunelu Blanka v Tróji cca 1 km, autobusem 4 minuty na metro Nádraží Holešovice, nemocnice Na Bulovce v docházkové vzdálenosti.

Plocha pozemku: 400m²

Obytná plocha: 274m²

Kontakt:

mobil: 774914364 nebo 604268932

PS: Realitní kanceláře a makléře nehcecme.

We offer a terraced house in the street Na Truhlářce, where despite traffic in the main street V Holešovičkách will surprise you quiet place. Surrounding buildings and landscape very effectively suppress the noise from the main street and so there is a nice living, even in the garden.

The ground floor is the main lobby with fireplace and sitting area, as well as all technical facilities, garage, workroom, laundry, sauna and access to the garden.

The first floor has a kitchen, large living room, bedroom, bathroom and WC, second floor has 4 bedrooms, large bathroom and toilet, and one of the rooms is equipped with all water supply and waste connection, so you can build your kitchen and create a two-generation housing. The building has balconies on both floors on both sides.

The whole house has central gas heating, municipal water and sewer, electricity 220 / 380.

Garden behind the house starts terrace from which to go after a few steps at first the flat grassed area, where it is further integrated into a gentle slope wine cellar with seating.

After a few more steps to get to the next part of the land where there is little grown garden and several fruit trees. Above it is a piece of land that belongs to the city, but the home owners can use the land according to its discretion.

Moving to the house is possible without modifications, the house is in very good condition.

Comfortable access to the downtown is across the bridge Barikádníků situated near by and Blaka tunel entrance in Troja is about 1km.

4 minutes by bus to the subway station Holešovice. Hospital Bulovka within walking distance.

Land area: 400 square metres

Living area: 274 square metres

Contact:

cell: 774914364

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu209486
Dispozice7+1
Podlaží3
Typ budovyCihla
Užitná plocha274
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Terasa

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.